The Walking Dead'in A ve B kodları ek sahnelerde açıklandı

World Beyond'un 4. bölümü Civic Republic'in A ve B kodlarının ne anlama geldiğini açıkladı

Rick Grimes'ın daha önce B kategorisinde olduğu görülmüştü (AMC)

*UYARI - Spoiler içerir*

The Walking Dead: World Beyond’un "The Wrong End of a Telescope" isimli 4. bölümü sona erdi ve bölümün ek sahnelerin evrenin şifreli ifadelerine açıklık getirdi. 

Yayımlanan son bölüm belirsiz bir zamanda geçiyor olsa da mekansal olarak Dr. Leo Bennett’in gittiği tesiste geçtiği anlaşılıyor. Kimliği belirsiz bir kadının masasındaki fotoğraf Dr. Bennet ve Portland topluluğundan biriyle aynı ekipte çalıştığını ima ediyor. 

Fakat o diğerlerinin aksine Civic Republic’ten geliyor ve bu nedenle sağ elinde üç halka dövmesi taşıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sahne Civic Republic’in zombiler üzerine çalıştığını doğruluyor. Test deneği A.4.0.2 (Portland’dan Dr. Samuel Abbot) yeniden canlandırılıyor ve tepki vermediği psikolojik uyaranlarla dürtülüyor. 

Fakat ek sahnede ilginç olan nokta kameranın Leo Bennet’i de içeren dört bilim insanının fotoğrafına odaklanarak bitmesi. Bununla birlikte kadın bir başka deneğe sahip ve bu da bir sonraki zombinin de gruptan olduğuna işaret ediyor gibi görünüyor.

Ancak daha ilginç olanı ek sahnenin ana dizide uzun süredir kafa karıştıran bir soruya ilişkin ipucu vermesiydi: A ve B kodları ne anlama geliyor? 

Screen Rant'in haberine göre A özellikle kısa süre önce ölen denekleri işaret ediyor gibi görünüyor. B ise Civic Republic Military içinde çalışabilen kişilere işaret ediyor olabilir. 

Dr. Abbot için kullanılan "TS:A.4.0.2" kodu TS (test subject) denek ifadesini, "4" grupta olduğunu "0.2" de gruptaki sırasını ifade ediyor gibi görünüyor. 

World Beyond, zombi evreninin derinliklerini hayranların gözleri önüne sererken ana dizideki merak edilen sorulara da açıklık getiriyor.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU