MHP, İYİ Partililerin ziyaret ettiği yeri dezenfekte edip sosyal medyadan paylaştı

Akşener ve ekibinin ziyaretine tepki gösteren Ülkü Ocakları da "Otağımız ve çevresi gül suyu ile pislikten arındırılmıştır" paylaşımı yaptı

Fotoğraf: Twitter

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in başkanlığındaki bir grup partili, Kayseri Erciyes Tekir Yaylası'nda Zafer Kurultayı alanında bulunan ve Alparslan Türkeş’in otağ olarak kullandığı yeri ziyaret etti.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Mehmet Aslan, Akşener ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyareti Twitter hesabından paylaştı:

Ziyarete tepki gösteren Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Ali Çelik, İYİ Partililer şehirden ayrıldıktan sonra ''Bütün ülküdaşlarımız müsterih olsun! Otağımız ve çevresi gül suyu ile pislikten arındırılmıştır. Yarın da dezenfeksiyon çalışmaları yapılacaktır” açıklaması yaptı.

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sn. Ali ÇELİK'in Talimatları doğrultusunda Kayseri Erciyes Tekir Yaylası'nda bulunan...

KAYSERİ ÜLKÜ OCAKLARI paylaştı: 22 Ekim 2020 Perşembe

 MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da son dönemde sosyal medyanın gündemine olan “öncesi/sonrası” akımına uyarak İYİ Partililerin fotoğrafını ve bölgenin dezenfekte edildiği sırada çekilen bir fotoğrafı paylaştı. Ersoy, "Gereken yapılmıştır" notu düştü.

 

DAHA FAZLA HABER OKU