Game of Thrones'un Davos'u, karakterini "sapığa dönüştürmesinler" diye kavga etmiş

"Onlara karşı çıktığım tek konu bu"

Liam Cunningham, karakteri Davos ve Missandei (Nathalie Emmanuel) arasında bir yıldırım aşkının gerçekleşmesinin önerildiğini söylüyor (HBO)

Game of Thrones yıldızı Liam Cunningham, karakteriyle Naathlı Missandei arasında gerçekleşmesi önerilen yıldırım aşkına karşı çıktığını açıkladı.

İki karakter (Game of Thrones'un 7. sezonu sırasında) ilk kez yüz yüze geldiklerinde Sör Davos Seaworth'u oynayan Cunningham yaklaşık 56, Missandei'yi oynayan Nathalie Emmanuel'se 28 yaşındaydı.

Oyuncu bu açıklamayı, Game of Thrones'un "Fire Cannot Kill a Dragon" (Ateş Bir Ejderhayı Öldüremez) isimli, yeni sözlü tarih kitabında yaptı.

Cunningham şu ifadeleri kullandı:

(Game of Thrones'un eş yaratıcısı David Benioff'un) dikkafalı bir damarı var.
Ortalığı karıştırmayı seviyor. (Yönetmen Mark Mylod) ve Benioff, Daenerys'le ilk karşılaşmamızda Davos'un Missandei'ye vurulmasını istedi.
Onlarla kavga ettim.
Bu lanet şeyi yapmayacağım. Onlara karşı çıktığım tek konu bu. Kadın bir tanrıça ama Davos'un Lyanna Mormont ve Shireen'le öyle bir geçmişi varken genç bir kadın için deli divane olmasına izin veremezsiniz.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cunningham, önerilen olay örgüsünün, karakterinin ikisi de ergenliğe girmemiş kız çocukları olan Mormont ve Shireen'le akıl hocası olarak kurduğu ilişkiyi baltalayacağına inandığını söyledi.

Oyuncunun aktardıklarına göre, Cunningham dizinin sorumlularına "Seyircinin ona sempati duymasını sağlayan sıkı çalışmamı, onu bir sapığa dönüştürerek silip atmayacaksınız" dedi.

Game of Thrones'un toplam 73 bölümünün 42'sinde yer alan Davos'u 7 yıl boyunca Cunningham canlandırmıştı.

Fire Cannot Kill a Dragon'ı artık kitapçılarda bulabilirsiniz.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU