Netflix'te 2020'nin en çok izlenen yapımları: Tartışmalı film birinci sırada

Polonya yapımı 365 Days film pek çok kişiden ciddi eleştiriler almıştı

Filmi eleştiren pek çok kişi 365 Days'in "porno" olduğunu savunmuştu (Netflix)

Yüz bine yakın kişi Netflix’in tartışma yaratan filmi 365 Days’in kaldırılmasına dair dilekçeyi desteklese de son veriler filmin popülaritesinin arttığına işaret ediyor. Tecavüz mağduru ünlü şarkıcı Duffy daha önce filmi cinsel köleliği güzellediği gerekçesiyle eleştirmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

We Got This Covered'ın haberine göre filmin reytingi Rotten Tomatoes’ta 0 olsa da What’s On Netflix’in verilerine göre 365 Days dijital yayın platformunun haftalardır en çok izlenenler listesine hükmediyor. Filmi, The Old Guard, The Kissing Booth 2, Project Power ve Extraction izliyor.

Her ne kadar şirket izlenme verileri konusunda ketum davransa da What’s On Netflix sitesi basit bir hesaplama kullanarak kendi verilerini oluşturdu. Buna göre en çok izlenen diziler arasındaysa Lucifer, The Umbrella Academy, Dark Desire, La Casa de Papel ve Dark yer alıyor.

Bu hesaba göre 365 Days birinci sırada yer almakla kalmadı en yakın rakibi The Old Guard’dan üç kat daha fazla puan topladı ve 39 gün boyunca platformun en popüler başlığı oldu. 

Öte yandan Henry Cavill ve Millie Bobby Brown gibi isimlerin yer aldığı Enola Holmes tüm dünyada en iyi açılışı yakalayarak ve 78 ülkede zirveye çıkarak ciddi bir başarı elde etti. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered, What's On Netflix

DAHA FAZLA HABER OKU