Netflix, Enola Holmes'ün silinen sahnelerini yayımladı

Enola Holmes hem izleyenlerden hem de eleştirmenlerden tam not almıştı

Millie Bobby Brown performansıyla Hollywood patronlarının da dikkatini çekmişti (Netflix)

Dijital yayın platformu Netflix orijinal filmi Enola Holmes’ün silinen sahnelerini yayımladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

We Got This Covered'ın haberine göre film dünya genelinde önemli bir izlenme başarısı elde etti ve Millie Bobby Brown, Henry Cavill gibi yıldızların filmdeki performansları göz doldurdu. Daha önce Stranger Things dizisindeki Eleven rolüyle tanınan genç yıldız Brown, Sherlock Holmes’ün küçük kız kardeşini canlandırdığı Enola rolüyle de eleştirmenlerden tam not aldı. 

Film, Helena Bonham Carter’ın canlandırdığı Eudoria Holmes’ün evden kaçmasının ardından onu bulmak için Londra’ya giden Enola’nın maceralarına odaklanıyor. 

Farklı bir Sherlock Holmes tasviri barındıran Enola Holmes filmi, Birleşik Krallık’ta kadınların oy hakkı kazanmak için verdiği mücadeleye üstü kapalı biçimde işaret ediyor. 

 

 

Film hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden tam not almıştı. Ayrıca filmin beklenen başarıyı elde etmesinin ardından kısa süre önce Netflix’in filmin devamına yeşil ışık yaktığı öne sürülmüştü. Bununla birlikte filmin genç yıldızı Millie Bobby Brown da filmin devamının gelmesi gerektiğini düşündüğünü açıklamıştı. 

Enola Holmes’ün yönetmeni Harry Bradbeer de 5 tane devam filmi çekmek istediğini açıklamıştı. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU