Marcao'dan "tokat" yediği ileri sürülen milli futbolcu Dervişoğlu: Tokat atma olayı yok, itişmeler oldu, sonra oyuna devam edildi

Galatasaray'ın Ümit Milli Futbol Takımı ile oynadığı ve normal süresinden erken biten maçta Marcao'nun Halil Devişoğlu'na tokat attığı iddia edildi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Dervişoğlu, tokat atıldığı iddialarını yalanladı

Fotoğraf: @GalatasaraySK

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Kulübü, milli ara nedeniyle Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki özel maçta Ümit Milli Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. 

Karşılaşma, başladığı gibi yaklaşık 70. dakikalar civarında 0-0 sona erdi.

 

 

Fanatik gazetesi, maçın 90 dakikadan erken bitirilmesini yaşanan kavga sonrası Tolunay Kafkas'ın takımı sahadan çekmesi sonucunda gerçekleştiğini ileri sürdü.

Haberde, mücadelenin ikinci yarısında sahanın tam anlamıyla karıştığı ve Galatasaraylı Marcao'nun, Brendford forması giyen milli futbolcu Halil Dervişoğlu ikili mücadele sonrası gergin anlar yaşadığı belirtildi.

 

 

Galatasaraylı Marcao'nun maçın 70. dakikasında kendisine sert giren Halil Dervişoğlu'na tokat attığı iddia edilirken, tokat sonrası iki takımın oyuncuları arasında gergin anlar yaşandığı aktarıldı.

 

 

Fatih Terim ve Tolunay Kafkas'ın oyuncuları yatıştırmaya çalıştığı ve sonrasında Ümit Milli Takım teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın takımı sahadan çektiği ve maçın burada sonlandığı öne sürüldü.

Galatasaray Kulübü'nün resmi Twitter hesabı, 18.03'de "Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı. Galatasaray 0-0 Ümit Milli Takımımız" mesajı paylaştı.

 

 

Sarı-kırmızılı kulübün Twitter hesabı, bu gönderiden yaklaşık 27 dakika sonra 18.30'da paylaşılan mesajda şu ifadeleri kullandı:

Maç sonucu: Galatasaray 0-0 Ümit Milli Takımımız.

 

 

Halil Dervişoğlu açıklama yaptı

Olayın taraflarından Halil Dervişoğlu, Intstagram hesabından paylaştığı mesajda, yaşananları şöyle anlattı:

Bugün basında yer alan dünkü Galatasaray maçı ile alakalı olay nedeniyle açıklama ihtiyacı hissettim. Her futbol maçında olabilecek olaylardan biri yaşanmıştır ama iddia edildiği gibi tokat atma olayı yoktur. Sadece pozisyonun getirdiği itişmeler olmuştur ve sonrasında el verip oyuna devam edildi. Bu olay bizim yakında oynayacağımız maça olan motivasyonumuzu etkilemeyeceğini açıklamak isterim.

 

 

Galatasaray Kulübü: Halil ve Marcao arasında bir tartışma yaşanmış ve iki oyuncu da hakem tarafından uyarılmıştır

Galatasaray Kulübü de Marcao ile Halil Dervişoğlu arasında yaşananlarla ilgili bir açıklama yayınladı.

 

 

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Ümit Milli Takım ile Florya'da oynanan maça ilişkin özel içerikli haber ile alakalı bir açıklama yapma gereği doğmuştur" denilerek, şunlar kaydedildi:

Karşılaşmanın 65. dakikasında milli oyuncumuz Halil Dervişoğlu’nun hakemin düdüğünden sonra topa vurmasının ardından oyuncumuz Marcao Teixeira ile arasında bir tartışma yaşanmış, bu ikili diyalogdan dolayı her iki oyuncu da maçın hakemi tarafından uyarılmıştır. 

İki oyuncunun birbiriyle tokalaşmasının ardından müsabaka yaklaşık 10 dakika daha devam etse de, teknik direktörümüz Fatih Terim’in, Ümit Milli Takım Teknik Direktörümüz Tolunay Kafkas’a yaptığı maçı bitirme teklifi üzerine, iki tarafın karşılıklı anlaşması, aynı zamanda kötü hava koşulları nedeniyle istenilen performansa ulaşılamamasından dolayı müsabaka planlanandan erken tamamlanmıştır.

 

Independent Türkçe, Fanatik

DAHA FAZLA HABER OKU