Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasında centilmenlik örneği

THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e kalan Fenerbahçe Beko ile play-off çeyrek final serisinde avantaj yakalayan Anadolu Efes, sosyal medyadan birbiri için iyi dileklerini paylaştı

Fotoğraf: AA

THY Avrupa Ligi'nde üst üste 5. kez Dörtlü Final'e kalarak önemli bir başarı yakalayan Fenerbahçe Beko ile play-off çeyrek final serisinde Barcelona Lassa karşısında 2-1'lik avantaj yakalayan Anadolu Efes arasında sosyal medyadan centilmenlik örneği gösterildi.

Fenerbahçe Beko'nun Litvanya'nın Zalgiris takımını eleyerek Dörtlü Final'e yükselmesinin ardından Anadolu Efes, resmi Twitter hesabından sarı-lacivertli takımın hesabını da etiketleyerek, "Play-off'u geçerek Dörtlü Final'e kalan Fenerbahçe'yi tebrik ederiz" ifadelerinin yer aldığı paylaşımda bulundu.

Sarı-lacivertli kulübün resmi Twitter hesabından ise bu mesaja karşılık olarak "Yarın sıra sizde, bekliyoruz" yanıtı verildi.

Anadolu Efes, bu akşam karşılaşacağı İspanya'nın Barcelona Lassa takımı karşısında seride 2-1 önde bulunuyor. Lacivert-beyazlılar, İspanya temsilcisini elemesi durumunda Dörtlü Final'de Fenerbahçe Beko'nun rakibi olacak. 

 

 

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU