Jürgen Klopp, 7-2'lik tarihi yenilgiyi yorumladı: Böyle bir maçtan sonra ne düşünebilirsin ki, duyguların darmadağın oluyor

Premier Lig'de Aston Villa'ya tarihi skorla mağlup olan Liverpool'da teknik direktör Jürgen Klopp, "7-2'lik yenilgiyi açıklayamam ama gördüklerimi anlatabilirim. Böyle bir maçtan sonra ne düşünebilirsin ki, duyguların darmadağın oluyor" dedi

Jürgen Klopp / Fotoğraf: Reuters

Premier Lig'in 4. hafta kapanış maçında son şampiyon Liverpool, deplasmanda Aston Villa'ya 7-2'lik tarihi skorla yenilerek bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı.

Karşılaşma sonrası yenilgiyi Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, "Evet, inanabilirim. Yenilgiyi gördüm. İnanması çok kolay çünkü buradaydım" dedi. 

Alman teknik adam, Aston Villa'nın çok iyi bir iş çıkardığını belirterek, şöyle konuştu:

Fiziksel olarak çok iyiydiler, çok akıllıydılar ve çok iyi sonuca gittiler. Biz bunu yapamadık.

 

 

Yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini vurgulayan Klopp, şu ifadeleri kullandı:

Değerlendiremediğimiz büyük şanslar elde ettik. Ancak yedi gol kalenizde gördüğünüzde skoru 7-7 yapabileceğinizden emin değilim. Çok fazla ve büyük hatalar yaptık. Bu ilk golle başladı ve gollerin hepsinde devam etti. Yanlış bölgelerde topu kaybettik. Bu bir bahane değil. Normal olarak maçta 1-0 geri düşebilirsiniz. Ancak gol pozisyonları yakalasak da kendimizi koruyamadık. 

 

 

Rakiplerinin topu her kazandığında kontra atak yediklerini dile Getiren Alman teknik adam, şu değerlendirmeyi yaptı:

Böyle bir maçtan sonra ne düşünebilirsin ki... Duyguların darmadağın oluyor. Yapılabilecek tüm saçmalıkları tek maçta yaptık. Bu maçta kendimizden başka kimseyi suçlayamayız.

Liverpool, Premier Lig'de Nisan 1963'ten bu yana ilk kez bir maçta yedi gol yedi. Anfield ekibi, en son Tottenham'a 7-2 mağlup olmuştu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU