Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'ye kötü haber

TFF Tahkim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanan derbi maçta "taraftarlarının neden olduğu saha olayları, çirkin ve kötü tezahürat" gerekçeleriyle Fenerbahçe'ye verilen toplam 215 bin 500 TL para cezası ve tribün bloke cezalarını onadı

Fotoğraf: AA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Fenerbahçe Kulübü'ne çeşitli sebeplerle verilen para cezalarını onadı.

TFF'den yapılan açıklamada, Tahkim Kurulu'nun, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçta yaşanan çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması ve takım halinde sportmenliğe aykırı hareket gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen para cezalarına olan itirazı görüştüğü bildirildi.

Kurulun, sarı-lacivertli kulübe verilen toplamda 215 bin 500 TL para cezası ile bazı taraftarlarının elektronik bilet kapsamındaki kartlarının da bir sonraki müsabaka için bloke edilmesi kararlarını oy birliğiyle onadığı aktarıldı. 

Erkan Kaş'ın cezası da onandı

Tahkim Kurulu'nun, Evkur Yeni Malatyaspor futbolcusu Erkan Kaş'a verilen 3 maç men ve 13 bin lira para cezasını da oy birliğiyle onadığı ifade edildi.

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU