Milli Gazete yazarı: Telefonlarımızı dinliyorlar

"Kanunsuz ve büyük bir suç olmasına rağmen yaptıkları telefon dinlettirmesini troll hesaplardan yayınlamaktan bile çekinmediler"

Fotoğraf: AA

Milli Gazete yazarı Sadettin İnan, çiftçinin hakkını korumak için yaptığını söylediği haberlerden sonra Twitter’da “troll” saldırısına maruz kaldığını, telefonlarının dahi dinlendiğini yazdı.

İnan,  Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği hakkında yaptığı bir haber sonrası kendilerini itibarsızlaştırmak için bir dizi saldırıya maruz kaldıklarını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Milli Gazete yazarı, şunları yazdı:

Çiftçinin hak ve menfaatini korumaya yönelik yaptığımız haberlerde de kişi ve kurumları karşımıza aldığımızın farkındayım. Bundan rahatsız değilim ancak bizi susturamayanların, satın alamayanların, bizi itibarsızlaştırmak için her türlü iftira ve hakaretlerle saldırıya geçmelerini de üzülerek izliyorum. Şahsıma yönelik yapılan iftira ve hakaretleri bizi yıldırmaya yönelik yapsalar da asıl hedefleri olayları kişiselleştirerek, yapılan haberleri değersizleştirmeye çalışıyorlar.

Önce bu iftiralarını kulağımıza gelecek şekilde ortalıkta dillendiriyorlar. Aldırış etmediğimizi görünce bizi, bize değer veren insanlara şikâyet ediyorlar. O da yetmezmiş gibi Twitter’da üç tane troll hesap açarak aylarca her türlü alçakça saldırıyı yaptılar. Hatta bizi akıllarınca köşeye sıkıştırmak için telefonlarımızı bile dinlettirmekten geri durmamışlar! Kanunsuz ve büyük bir suç olmasına rağmen yaptıkları telefon dinlettirmesini troll hesaplardan yayınlamaktan bile çekinmediler. Yani bu arkadaşların gözü bu kadar kararmış!

 

Milli Gazete, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU