The Big Bang Theory'nin yıldızı Parsons, Sheldon'ın pandemiye vereceği muhtemel tepkiyi anlattı

Parsons kısa süre önce sevilen dizinin ekibinin yeniden bir araya gelebileceğine dair imada bulundu

Parsons diziden ayrıldıktan sonra kısa süre önce Netflix'te yayımlanacak yeni filmini duyurmuştu (CBS)

The Big Bang Theory dizisinin sevilen karakteri Sheldon Cooper’ı canlandıran Jim Parsons, kendisinin ve partnerinin Kovid-19’a yakalandığını ve böyle bir durumda karakteri Sheldon’ın buna nasıl tepki vereceğini anlattı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

ABD’li ünlü komedyen Jimmy Fallon’ın programına katılan Parsons, hastalığın daha önce hakkında konuştuğu hiçbir şeye benzemediğini ve ilk olarak gerçekten grip olduğunu düşündüğünü açıkladı. Tat ve koku duyularını tamamen kaybetmesinin ardından bunun Kovid-19 olduğunu fark ettiğinden bahsetti.

Comicbook'un haberine göre Parsons şu ifadeleri kullandı:

Evet, Mart ortası gibi (Kovid-19'a) yakalandık. Ne olduğunu bilmiyorduk. Grip olduğumuzu sandık. Ve sonrasında daha az olası göründü ve nihayetinde koku ve tat duyumuzu kaybettik. Kesinlikle tanımlara meydan okuyor. Kendi açımdan tat ve koku duyusunun nasıl tamamen gidebileceğini fark etmedim. Ve tecritteyken yemekten başka yapacak bir şey yok.

 

 

Parsons hastalığı atlattığını söyledi ve karakteri Sheldon’ın böyle bir durumla karşılaşsa neler yapabileceğine dair fikir yürüttü. Parsons, pandeminin tam da Sheldon’ın hayatı boyunca hazırlandığı türden bir şey olduğu için onu iyi karşılayacağını belirtti:

O bunun için yaratılmıştı. Bu onun beklediği bir an. Kısa süre önceye kadar düşünmediğim bir bölüm vardı, orada uzaktan kumanda edilen Shelbot’un ekranında görülüyordu. Ve bu insanların hala bir araya gelmeye ihtiyaç duyduğu bir zamandı. Shelbot'u gönderip odasında oturuyordu. 'Bana dokunma, hapşırma' derdi. Sanırım onu iyi atlatırdı.

 

 

The Big Bang Theory geçen yıl 12 sezonun ardından sona ermişti. 

 

Independent Türkçe, Comicbook.com

DAHA FAZLA HABER OKU