"Türkiye düşman ülke" diyen Zamalek Başkanı Mansur'a Mustafa Muhammet'ten yanıt: Bunlarla ilgim yok, siyaset benim işim değil

Zamalek'in Mısırlı forveti Mustafa Muhammet, Fenerbahçe'nin kendisini transfer etmek istediğini söylerken, kulüp başkanı Murtaza Mansur'un, "Türkiye düşman ülke, gelen teklifi reddettik" sözlerine, "Siyaset ile işim yok" diyerek yanıt verdi

Mostafa Mohamed / Fotoğraf: @ mmostafa_11

Mısır takımlarından Zamalek'te forma giyen 22 yaşındaki forvet oyuncusu Mustafa Muhammet, Fransa'nın ünlü gazetelerinden France Football'a Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin kendisini kadroya dahil etmek istediğini dile getiren Muhammet, kendisine gelen teklifle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

Evet, Fenerbahçe beni istiyor. Ben de bu büyük kulübe katılmak istiyorum. Neredeyse 23 yaşındayım ve artık büyük adımı atıp, Avrupa’ya gitmenin zamanı geldi.

Zamalek Başkanı Mansur'un açıklamalarına da değinen Muhammet, şöyle konuştu:

Ben profesyonel bir futbolcuyum ve politika ile işim yok. Trezeguet ve Elneny gibi ben de Türkiye’ye gidip bu büyük ligde gelişmek istiyorum. Sadece işimi yapmak istiyorum.

Zamalek altyapısında yetişen 22 yaşındaki futbolcu, geçen sezon oynadığı 36 maçta 12 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Ne olmuştu?

Zamalek Başkanı Murtaza Mansur, genç oyuncuyla ilgili Türkiye'den teklif aldıklarını belirterek, şu ifadeleri kullanmıştı:

Mustafa Muhammet için Türkiye'den teklif aldık. Oyuncuya durumu anlatacağız. Orası düşman ülke ve bu bir futbol görüşmesi de olsa onların yetkilileri ile görüşmeyi reddettiğimizi anlamasını sağlayacağız.

 

Independent Türkçe, Skor

DAHA FAZLA HABER OKU