Millie Bobby Brown, Stranger Things setinden nasıl kıyafet çaldığını açıkladı

16 yaşındaki yıldız, son olarak, Netflix filmi Enole Holmes’te ünlü dedektif Sherlock Holmes’ün kız kardeşini canlandırdı

2004 doğumlu Britanyalı genç oyuncu,  Stranger Things dizisinde canlandırdığı Eleven (On bir) karakteriyle tanınıyor (IMDB)

16 yaşındaki oyuncu, Netflix dizisinin üçüncü sezonundaki alışveriş merkezi sahnelerinin çekimlerindeki bir mağazada kıyafet çaldığı ve mağaza gerçek olmasa da bu hırsızlıktan dolayı kötü hissettiğini ifade etti.

BBC Radio One’a konuşan yıldız, olayı şöyle anlattı:

Oraya girdim. Gerçek bir mağaza değildi, sadece setin parçasıydı. Ama kadife bir pantolonla kırmızı-mavi çizgili bir tişört çaldım.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Üstelik Daily Mirror’ın haberine göre bu, ünlü yıldızın ilk hırsızlığı değildi. Stranger Things’teki performansıyla izleyicilerin beğenisini kazanan genç oyuncu, henüz 9 yaşındayken, Intruders dizisinin setinden de küçük bir aksesuar çaldığını aktardı.

Brown ayrıca, son filmi Enole Holmes’ün çekimlerinde çok özel bi hediye aldığını da söyledi. Filmin olay örgüsünü açığa vurmak istemeyen oyuncu, hediyenin ne olduğunu söylemedi.

Oyuncu Dash ismini koyduğu hediyeyi şu sözlerle anlattı:

Biri bana Dash’i verdi. Filmi izlediğinizde anlayacaksınız. Şu an evimde ve onu seviyorum. Yani bu da film setinden aldığım bir şey oldu.

 

Independent Türkçe, Daily Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU