The Walking Dead yıldızı Lauren Cohan, karakteri Maggie'ye odaklanacak devam dizisine dair ipucu verdi

Lauren Cohan 9. sezonda beklenmedik biçimde diziden ayrılmasının ardından diziye geri dönüyor

Dizinin 11. sezonda Maggie ve Negan arasındaki gerilime odaklanacağı açıklanmıştı (AMC)

The Walking Dead dizisinin yıldızlarından Lauren Cohan, diziye yeniden dönüşünün karakteri Maggie Rhee’nin dahil olacağı bir devam dizisini mümkün kılabileceğine dair konuştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Robert Kirkman’ın yarattığı çizgi roman evreninden uyarlanan dizi 2010’da ciddi bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Dizi, zombiler tarafından harap edilmiş dünyada kahramanların hayatta kalma çabasını ve birbirleriyle mücadelelerini konu alıyor. 

Kısa süre önce dizinin genişletilmiş 11. sezonla birlikte 2022’de sona ereceği açıklanmıştı. Ancak AMC, amiral gemisi dizisinin mirasını sürdürmeyi ve zombi evreninin keşfedilmemiş noktalarını derinlemesine ele almayı planlıyor.

Live with Kelly and Ryan programına katılan Cohan, karakteri Maggie Rhee’yi konu alacak bir devam dizisine dair ipucu verdi. Ünlü oyuncu dizinin biteceğine yönelik karışık duygular içinde olduğunu ancak hayranların genişletilmiş final sezonunu dört gözle bekleyecekleri bol miktarda içeriğe sahip olacaklarından ötürü memnuniyet duyduğunu belirtti. 

Hala çekmek için iki yıla daha değecek şeyler var dolayısıyla dizi önemli bir süre daha ekranlarda olacak.

Screen Rant'in haberine göre Cohan daha sonra karakteri Maggie’ye odaklanacak devam dizisine dair konuştu:

İnsanlar evrenin bütününe dair o kadar açlık duyuyor ki bu bir çeşit heyecan veriyor çünkü devam dizilerine dair ihtimaller olacak… Bunu henüz söylemem gerekip gerekmediğini bilmiyorum.

The Walking Dead’in biteceğinin duyurulmasıyla birlikte AMC hemen zombi evreninde geçecek yeni dizilerin müjdesini vermişti. Örneğin Daryl ve Carol karakterlerine odaklanacak yeni bir dizinin 2023’te dizinin hayranlarıyla buluşacağı açıklanmıştı. 

AMC her ne kadar Negan ve Maggie üzerine bir devam dizisi çekmeyi planlamadığını söylese de Cohan’ın sözleri ihtimalin bütünüyle imkansız olmadığına işaret ediyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU