Sharon Stone, Trump'la "empati" kurduğunu söyledi: "Bence kendisinin bazı çocukluk travmaları var"

Stone, "Bu öfke, çok güvensiz hissetmek ve incinmekten geliyor" dedi

Ünlü oyuncu, ABD Başkanı Trump'ın yanı sıra Johnny Depp'in çok konuşulan davasıyla ilgili de yorum yaptı (AFP)

Donald Trump'la "empati" kurduğunu söyleyen Sharon Stone, "Trump'ın bazı çocukluk travmaları olduğunu" düşündüğünü belirtti.

Temel İçgüdü (Basic Instinct) filminin yıldızı, tartışmalı ABD Başkanı'na dair görüşleri sorulduğunda "Aslında, Trump'la empati kuruyorum çünkü onu izlemek yürek parçalayıcı" diye düşüncesini açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Telegraph'a konuşan Stone, "Bence Trump'ın bazı çocukluk travmaları var. Bu adama bakıyorum ve travmaları her neyse, bana kendisine işkence edip kendi canını yakıyor gibi geliyor" dedi.

62 yaşındaki Stone, söylediklerinin Trump'ın seçmen tabanı için de geçerli olabileceğini belirterek şöyle devam etti:

Bu durum, Nazi maskelerini ve tüm o şeyleri takınıp Trump'ı desteklemek için sokağa çıkan pek çok kişiyi etkiliyor. 

Onlar da yürek parçalayıcı derecede içsel bir öfkeye sahip kişiler. Bu öfke, çok güvensiz hissetmek ve çok incinmekten geliyor.

Aynı röportajda Stone, aktör Johnny Depp'i yakın zamanda The Sun'ın yayıncılarına karşı açtığı iftira davasında desteklediğini de kaydetti. Depp, eski eşi Amber Heard'ün kendisine yönelik aile içi şiddet suçlamalarının ardından The Sun'da yayımlanan bir makalede "eşini döven biri" olarak tanımlanması sonrası gazeteyi mahkemeye vermişti.

Karayip Korsanları (The Pirates of the Caribbean) serisinin yıldızı, aile içi şiddet suçlamalarına karşı kendisini, ilişkilerinde kötü davranan tarafın Heard olduğunu iddia ederek savunuyor.

Stone, "Johnny'yi çocukluğundan beri tanırım, harika bir adamdır; tatlı, nazik, çok sıcakkanlı ve cömert biridir. Bu yüzden konunun daha çok bu genç hanımla ilgili olduğunu hissediyorum" dedi. 

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU