The Walking Dead yıldızı, paylaştığı kamera arkası fotoğrafıyla 10. sezon finalinin savaş planına dair ipucu verdi

The Walking Dead yıldızı Briana Venskus, Ekim’de yayımlanacak yeni bölümün savaş planına dair ipucu barındıran bir paylaşım yaptı

Dizinin yapımcısı Scott Gimple, Judith ve RJ'ye göz kulak olacak karakterlerin ölebileceğini ima etmişti (Instagram/houseofvenskus)

Dünyanın pek çok farklı yerinde yeni bölümleri merakla beklenen The Walking Dead’in yıldızlarından Briana Venskus, 10. sezonun finalinde kahramanların nasıl bir savaş planı uygulayacağına dair ipucu verdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Koronavirüs pandemisi nedeniyle ara verilen dizinin 10. sezon finalinin birkaç ay ertelenmesi gerekmişti. Uzun süre ne zaman yayımlanacağı belirsizliğini koruyan 10. sezon finalinin Comic-Con@Home etkinliğinde 4 Ekim’de yayımlanacağı açıklanmıştı.

“A Certain Doom” (Kesin Kıyamet) isimli final bölümü dizinin bıraktığı yerden devam edecek. Ryan Hurst’ün canlandırdığı Beta zombi sürüsünü kapılara doğru yönlendirirken, karakterlerin büyük bir kısmı terk edilmiş hastanede mahsur kalmıştı. 

Başka yerlerde mahsur kalan birkaç karakter olsa da Norman Reedus’ın canlandırdığı Daryl ve Melissa McBride’ın canlandırdığı Carol gibi ana karakterlerin çoğu savaşmak için geride bırakılmıştı. Bu bölümün Fısıltı Savaşı’nın doruk noktası olması bekleniyor ve hayranlar destansı bir kapışmaya hazırlanıyor.

Screen Rant'in haberine göre Beatrice karakterini canlandıran Briana Venskus, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda McBride’la birlikte kana ve iç organlara bulanmış biçimde görünüyor. Dizide bu taktik karakterlerin, zombilerin kendilerini fark etmesinin önüne geçmesi için kullanılıyor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 month til’ the @amcthewalkingdead Season 10 finale...

BRIANA VENSKUS (@houseofvenskus)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Bu taktik dizide daha önce de farklı biçimlerde kullanılmıştı ve şimdi de Beta’ya karşı işlevlendirileceği anlaşılıyor. 

Bu son savaşın muazzam olacağı daha önce de ima edilmişti ve hatta Reedus bunu Game of Thrones’la kıyaslamıştı. 

Carol, Darly ve diğer karakterler dehşet verici sayıdaki zombilere karşı gelmek zorunda ve ihtimaller onlara karşı gibi görünüyor.

Öte yandan Comicbook'un haberine göre sosyal medyada dizinin Twitter hesabından yapılan paylaşım dizinin hayranları arasında Daryl’ın ruh ikizinin kim olduğuna yönelik bir tartışma başlattı. Bahsi geçen tweette sevilen karakterin ruh ikizinin kim olduğuna dair seçenekler arasında Carol, Connie, Beth ve Daryl’a eşlik eden köpek yer alıyor.

 

 

Hayranların önemli bir kısmı cevabın Carol olduğunu düşünse de Connie cevabını verenlerin sayısı da az değil. 

Dizinin yaratıcısı Angela Kang da daha önce Daryl’ın ruh ikizinin Carol olduğundan bahsetmişti. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Comicbook

DAHA FAZLA HABER OKU