Jorge Messi: Lionel Messi'nin 700 milyon euroluk serbest kalma maddesi geçerliliğini kaybetti

Lionel Messi'nin babası ve aynı zamanda menajeri Jorge Messi, yıldız oyuncunun 700 milyon euroluk serbest kalma maddesinin 2019-2020 sezonunda geçerliliğini kaybettiğini açıkladı

Lionel Messi / Fotoğraf: Reuters

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'dan ayrılacağı konuşulan Lionel Messi'nin babası ve aynı zamanda menajeri olan Jorge Messi, yayınladığı belge ile Arjantinli yıldızın 700 milyon euroluk serbest kalma maddesinin 2019-2020 sezonunda geçerliliğini kaybettiğini açıkladı.

Oyuncu ile kulüp arasındaki sözleşmenin 8.2.3.6 maddesinin bu duruma işaret ettiğini belirten Jorge Messi, "2019-20 sezonu bitiminden sonra bu sözleşme tek taraflı olarak feshedilebilir" değerlendirmesini yaptı.

 

Messi sözleşme-Twitter.jpg
Fotoğraf: @TyCSports

 

Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılma talebiyle ilgili iki gün önce yapılan ilk toplantıdan anlaşma çıkmamıştı.

Görüşmede başkan Bartomeu, Messi'nin ayrılma talebini kabul etmediklerini ve Arjantinli futbolcuya iki yıllık yeni sözleşme önerilerini yinelediği ileri sürülmüştü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Barcelonalı yöneticilerin, Messi'nin sadece 700 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemesi halinde takımdan ayrılabileceğinde ısrarcı olmaları üzerine toplantının herhangi bir anlaşma sağlanmadan sona erdiği kaydedilmişti.

Katalan kulübünün altyapısından yetişen ve 20 yıldır bu formayı giyen Messi'nin sözleşmesi, 30 Haziran 2021'de sona eriyor.

 

Independent Türkçe, Sporx

DAHA FAZLA HABER OKU