Robert Downey Jr., Marvel'daki geleceğine açıklık getirdi

Robert Downey Jr. katıldığı programda, Iron Man rolü için "O iş tamamen bitti" dedi

Robert Downey Jr. kısa süre önce Sherlock Holmes 3'e dair söylentilerle gündeme gelmişti (AFP)

Ünlü Hollywood yıldızı Robert Downey Jr. katıldığı podcast'te Iron Man rolü için "O iş tamamen bitti" ifadelerini kullandı.

Webtekno'nun haberine göre kısa süre önce dile getirilen söylentiler, Robert Downey Jr.’ın yakında vizyona girecek ve Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (Captain America: Civil War) ile Avengers: Infinity War arasında geçecek Black Widow filminde bir kez daha Iron Man olarak geri döneceğini ileri sürüyordu. Bu iddialar doğal olarak Marvel hayranlarını heyecanlandırmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jason Bateman, Sean Hayes ve Will Arnett tarafından sunulan SmartLess adlı podcast yayınına konuk olan Robert Downey Jr., Marvel evrenine olası geri dönüş iddiaları ile ilgili olarak "O iş tamamen bitti" diyerek Iron Man rolünde geri dönmeyeceğini bir kez daha kesinleştirmiş oldu.

Robert Downey Jr.’ın açıklamalarına rağmen Iron Man’i Black Widow filminde kısa bir süreliğine de olsa görme ihtimali bulunuyor. Bazı iddialara göre Marvel, Captain America: Civil War’da kesilmiş ve bonus sahne olarak DVD sürümünde de yayınlanmamış bir sahnede Iron Man'le Black Widow’u karşı karşıya getirecek.

Iron Man’in MCU’ya geri dönüşünün her zaman Marvel'la Robert Downey Jr.’ın anlaşmasına bağlı olarak mümkün olduğunu ancak en azından şimdilik iki taraftan biri aksini düşünmedikçe Iron Man’in Marvel evrenine "yeni çekimlerle" geri dönmesinin mümkün olmadığı anlaşılıyor.

 

Independent Türkçe, Webtekno

DAHA FAZLA HABER OKU