Johnny Depp, Fantastik Canavarlar 3’ün çekimleri nedeniyle Heard’e açtığı davanın ertelenmesini istedi

Depp ve Heard en son aktörün The Sun gazetesine açtığı davanın duruşmasında karşı karşıya gelmişti

Depp, Amber Heard'ün kendisine yönelttiği şiddet iddialarını reddediyor (AFP)

Ünlü Hollywood yıldızı Johnny Depp, eski eşi Amber Heard’e açtığı 50 milyon dolarlık davanın Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filminin çekimlerinin yaklaşması nedeniyle ertelenmesini istedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

David Yates’in yönettiği filmin çekimleri, birçok Hollywood çekimi ve etkinliği gibi Kovid-19 salgını nedeniyle beklemeye alınmıştı. Ancak ana çekim bölgesi Londra’da koşullar iyileştikçe çekimlerin yeniden başlayabileceği aktarıldı. Çekimler muhtemelen Ekim’de başlayacak ve Şubat’ta sona erecek. 

Öte yandan çekimler 11-28 Ocak 2021’de görülecek Depp ve Heard arasındaki davanın tarihleriyle çakışacak gibi görünüyor. 

Deadline'ın haberine göre mahkeme belgelerinde şu ifadeler yer aldı:

Mahkeme, duruşma tarihini belirlediğinde Depp, Warner Bros’un Fantastik Canavarlar 3’ü Londra’da 11 Ocak 2021’den çok daha önce çekeceğini planladığını biliyordu. Kovid-19 stüdyonun planlarını aksattı ve arka arkaya ertelemelere yol açtı. Londra'daki koşullar bir şekilde iyileşirken Warner Bros. dava tarihiyle çakışan bir program belirledi.

Fantastik Canavarlar oyuncusu duruşmanın Mart ve Haziran 2021 arasına ertelenmesini istedi. 

Depp, bir diğer Hollywood yıldızı ve eski eşi Amber Heard’e Washington Post’ta şiddet gördüğüne dair yazdığı yazı nedeniyle 50 milyon dolarlık dava açmıştı. Öte yandan Heard’ün de davanın ertelenmesini onayladığı ifade edildi. Heard’ün de bir sonraki yıl Aquaman 2’nin çekimlerine gireceği tahmin ediliyor. 

İkili, en son Depp’in The Sun gazetesine açtığı davada karşı karşıya gelmişti. Davanın sonucunun Eylül’de açıklanması bekleniyor. 

Depp’in ismi kısa süre önce Sherlock Holmes 3’le de anılmıştı. Sherlock Holmes serisinin yıldızı Robert Downey Jr.’ın, Depp’in de yeni filmde yer almasını istediği iddia edilmişti. İddia henüz resmi kaynaklar tarafından doğrulanmamış olsa da Depp'in eğer filmde yer alırsa muhtemelen kötü karakterlerden birini canlandıracağı belirtilmişti.

 

Independent Türkçe, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU