MTV Video Müzik Ödülleri’ne dayak yemiş gibi giden The Weeknd’e ne oldu?

Koronavirüs pandemisinin gölgesinde geçen ödül törenine Lady Gaga ve BTS aldığı ödüllerle damga vurdu

Şarkıcının "Blinding Lights" klibi beğeni toplamıştı (MTV)

Bu yıl düzenlenen MTV Video Müzik Ödülleri töreninde dayak yemiş gibi gelen R&B şarkıcısı The Weeknd’in imajı dikkat çekti. Şarkıcının gözündeki morluklar ve burnunun kırılmış bir şekilde görülmesi pek çok kişinin merakını uyandırdı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2020 MTV Video Müzik Ödülleri’nde "Blinding Lights" şarkısıyla yılın müzik klibi ve en iyi R&B müzik klibi ödüllerini kazanan The Weeknd, burnu kırılmış ve gözleri morarmış biçimde performansını gerçekleştirdi.

New York Post'un haberine göre gerçek ismi Abel Tesfaye olan The Weeknd, "After Hours" kısa filmindekine benzer bir makyajla hayranlarının karşısına çıkmayı tercih etti. Kısa film ayrıca şarkıcının son albümüyle aynı ismi taşıyor.

30 yaşındaki şarkıcı geçen hafta da New York sokaklarında bu şekilde görülmüştü. Şarkıcının çalkantılı bir ilişki yaşadığı eski sevgilisi 23 yaşındaki Bella Hadid de ödül töreninde yer aldı. 

 

 

The Weeknd’in "After Hours" albümü 6 ödüle aday gösterildi.

Bununla birlikte törende Lady Gaga, 5 ayrı ödül kazanarak bu yılki törene damgasını vurdu. Ünlü şarkıcı, yılın şarkısı, şanatçısı, en iyi sinematografi, en iyi iş birliği ve özel Tricon ödülünün sahibi oldu. Sanatçıya özel Tricon ödülünü Bella Hadid takdim etti.

ON şarkısıyla en iyi pop şarkısı ve en iyi K-Pop şarkısı ödüllerini kazanmayı başaran BTS ise kısa süre önce yayımladıkları Dynamite şarkısıyla sundukları performansla göz doldurdu. 

 

Independent Türkçe, New York Post

DAHA FAZLA HABER OKU