Akit yazarı Yakışıklı: Emine Erdoğan Hanımefendi’nin samimiyetinden bu milletin evlatlarının en ufak şüphesi yoktur

Akit yazarı Yakışıklı, Emine Erdoğan’ın paylaşımdaki musluk bataryasının üzerinden yapılan haberlere tepki gösterdi

Fotoğraf: Twitter

Yeni Akit yazarı Hacı Yakışıklı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın mutfağından paylaştığı fotoğrafta yer alan bir musluğun fiyatı üzerinden yapılan haberlere tepki gösterdi.

“Emine Hanım ‘aşure günü’ çok samimi bir şekilde mutfağından fotoğraf paylaştı, beraberlik mesajları verdi” diyen Yakışıklı, “Ama birileri algı ajanlığına soyunup mutfaktaki ‘bir adet musluk’ üzerinden cellâtlığa soyundu” dedi.

Geçmişte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da “Külliye’nin klozetleri altın” dediğini ve bunun yalan olduğunun ortaya çıktığını belirten Yakışıklı, “Şimdi birileri aynısını yapıyor. Emine Erdoğan Hanımefendi’nin samimiyetinden bu milletin evlatlarının en ufak şüphesi yoktur” ifadelerini kullandı.

Yakışıklı yazısının ilgili bölümünde şunları kaydetti:

Eşi aylarca hapiste yatmış, çocukları tehdit edilmiş, kıyafetinden dolayı ötelenip yok sayılmış, darbe gecesi ailesini öldürmek için helikopterle peşine üniformalı teröristler takılmış bir insandır Emine Erdoğan..! Fakir sofralarında dert paylaşan Emine Hanım hep öyledir, garibanın halini bilir, derdiyle dertlenir.
Emine Hanım “aşure günü” çok samimi bir şekilde mutfağından fotoğraf paylaştı, beraberlik mesajları verdi. Ama birileri algı ajanlığına soyunup mutfaktaki “bir adet musluk” üzerinden cellâtlığa soyundu. Aynısını daha önce Kılıçdaroğlu da yapmış ve “Külliye’nin klozetleri altın” yalanını söylemişti. Nedense yalanı ortaya çıkınca hiç utanmamış, özür dilememişti.
Şimdi birileri aynısını yapıyor.
Emine Erdoğan Hanımefendi’nin samimiyetinden bu milletin evlatlarının en ufak şüphesi yoktur. Dün Menderes ve ailesine iftira edenler şimdi aynısını Erdoğan ailesine yapıyor. Ancak bir şeyi unutuyorlar. Karşılarında Başbakan’ı idam ettikleri günkü gibi suskun duran bir millet yok! Her şeyi görüyoruz ve algı yöneticilerine milletçe asla kanmıyoruz!

Emine Erdoğan, kişisel Twitter hesabından mutfakta çekilen fotoğraflarını paylaşmıştı.

Paylaşımında yer alan musluk bataryasının 9 bin 600 lira civarında olduğu iddia edilmişti.

 

Independent Türkçe, Akit

DAHA FAZLA HABER OKU