Eşinden ayrılarak ünlü rapçiyle ilişkiye başladığını duyuran Megan Fox: Bana fahişe diyorlar

Megan Fox, rapçi Machine Gun Kelly’le ilişkisi nedeniyle sert biçimde eleştirildiğini söylüyor

Fox, Brian Austin Green'le 2010'dan bu yana evliydi (AFP)

Kısa süre önce eşinden ayrılarak rapçi Machine Gun Kelly’le birlikte olduğunu açıklayan ABD’li oyuncu ve manken Megan Fox insanların kendisini ağır biçimde eleştirdiğini söyledi. 

Pagesix'in haberine göre Entertainment Tonight isimli televizyon programında konuşan Fox, artık görüşmediği kocası Brian Austin Green’le evliliğine atıfta bulunarak, “Gerekçesi ne olursa olsun insanlar bana aptal, değersiz ya da fahişe demeye çok hazır ve bu çılgınlık. 15 yıldır aynı kişiyle ilişki yaşadığımı biliyor musunuz?” ifadelerini kullandı. 

34 yaşındaki Fox şu ifadeleri kullanarak devam etti:

İnsanların bana yansıtılan bu imajı kabul etmesi tuhaf ve gerçekten bunu hak edecek hiçbir şey yapmadım.

Ünlü manken kısa süre önce Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Machine Gun Kelly'le birlikte olduğunu açıklamıştı.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Achingly Beautiful Boy... My heart is yours

Megan Fox (@meganfox)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Fox, katı tecrit önlemleriyle başa çıkmaya çalışırken bile eleştirileri bir kenara bırakmayı ve bunun yerine kendisi için en iyi olana odaklanmayı öğrendiğini belirtiyor. 

Karantina sırasında hayatım çok değişti. Bu çılgınca. Ben otoriteyle yaşayabilen ya da otorite tarafından kısıtlanan biri değilim, bu yüzden bu koşullar benim açımdan gerçekten zorlayıcı. Dürüst olmam gerekirse bana sabırlı olmaya dair çok şey öğretti ve teslim olmak zorunda kaldım.

Fox hayatına dair yeni değişikliklerin Kovid-19 kısıtlamalarına rağmen boşanma, yeni bir ilişki ve pek çok yeni film olduğunu söylüyor. 

Ünlü manken pandemiye dair, “Bu savaşamayacağım bir şey, teslim olmak ve evrenin beni taşıdığına güvenmek zorundaydım” dedi. 

 

 

Machine Gun Kelly daha önce Eminem'e attığı diss'le gündeme gelmişti. 

 

Independent Türkçe, Pagesix

DAHA FAZLA HABER OKU