Göksel Gümüşdağ'dan Abdurrahim Albayrak'a: Belge varsa paylaş, yoksa özür dile

Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, MHK Başkanı Sabri Çelik ile yapılan toplantı sonrası açıklamalarda bulundu

Göksel Gümüşdağ / Fotoğraf: AA

Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ve beraberindeki heyet, Merkez Hakem Kurulu ile planlanan toplantıyı gerçekleştirdi.

Toplantının bitmesinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Göksel Gümüşdağ, "MHK ile toplantımızı gerçekleştirdik. Geçen hafta 2 derbi oynandı. Bu iki derbiden sonra fikstürde değişiklik oldu. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi iddiası yakaladı. Artık bir değil, iki rakiple yarışıyoruz. Bugün baktığınızda Başakşehir hala 5 puan önde ve ligin son 6 haftasında şampiyonluğun en büyük adayı” ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

“Savcılığa başvurduk”

Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak’ın Başakşehir Kulübünü hedef alan açıklamaları nedeniyle savcılığa başvuruda bulunduklarını dile getiren Gümüşdağ, “Bir yöneticinin kameralar karşısında, yüz binlerin karşısında açık beyanı var. Görüntüler, belgeler elimizde, şampiyon belli ifadeleri var. Kimsenin ulaşamadığı belgeler ve ses kayıtlarına Galatasaraylı yönetici nasıl ulaşmıştır?” dedi.

“Elinde belge varsa paylaş, yoksa özür dile!”

Gümüşdağ, Başakşehir Kulübü’nün 4 sezondur ilk 4'te mücadele ettiğini ve Avrupa'nın da en az gol yiyen takımlarından biri olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

“Biz bunun altında kalmayız. Başakşehir Futbol Kulübünün emeğini yıpratmak kimsenin haddine değil. Hepimizin arzusu adil bir yönetim. Eski sözler belgesiz, bilgisiz olmaz. Elinde belge varsa paylaş, yoksa Başakşehir Kulübü'nden özür dile! Bizim de bilmediğimiz bir şey varsa açıklansın. 4 yıldır şampiyon belli ise, geçen sezon niye Galatasaray'dı? Biz bunu yapabiliyorsak, 4 yıldır neden yapmadık?”

 

DAHA FAZLA HABER OKU