UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçları oynanacak. Turnuvada bu akşam Juventus ile Ajax 1-1'in rövanşında karşı karşıya gelecek. Gecenin diğer maçında ise Barcelona, 1-0'ın rövanşında Manchester United'ı konuk edecek

Fotoğraf: AFP

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan, çeyrek final rövanş maçlarıyla devam ediyor.

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu hafta oynanacak 4 rövanş karşılaşmasıyla yarı finalistler belli olacak. 

Çeyrek final rövanşlarında bu akşam TSİ 22.00'de Juventus ile Ajax 1-1'in rövanşında karşı karşıya gelecek. Gecenin diğer maçında Barcelona 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Manchester United'ı konuk edecek.

Turnuvada yarın akşam da aynı saatte Porto 2-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında Liverpool'u ağırlayacak. Manchester City ise Tottenham karşısında ilk maçta aldığı 1-0'lık skorun avantajıyla çıkacak.

Yarı finalde Manchester City-Tottenham ile Juventus-Ajax eşleşmelerinin galipleri birbirlerine rakip olacak. Barcelona-Manchester United ile Porto-Liverpool eşleşmelerinde tur atlayan ekipler de yarı finalin diğer ayağında karşılaşacak.

AA

DAHA FAZLA HABER OKU