Netflix'te izlenme rekoru kıran Charlize Theron'lı The Old Guard'ın devam filmi gelecek mi?

The Old Guard çizgi romanının yazarı Greg Rucka, The Old Guard 2’ye dair tartışmaların başladığını ancak nihai kararın ne zaman verileceğini bilmediğini söyledi

Filmin yıldızı Theron, kısa süre önce biraz ara vermek istediğini ancak bunun oyunculuğu bırakacağı anlamına gelmeyeceğini söylemişti (Netflix)

Netflix rekorlarını altüst eden The Old Guard'ın yazarı Greg Rucka, The Old Guard 2’ye dair tartışmaların başladığını ancak nihai kararın ne zaman verileceği konusunda emin olmadığını söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Charlize Theron’ın başrolünde yer aldığı The Old Guard’da, Theron’ın karakteri Andy insanlığı korumayı hedefleyen bir grup ölümsüze liderlik ediyor. Dijital film ve dizi platformu Netflix’te izlenme rekorları kıran The Old Guard, Rucka’nın çizgi romanından uyarlandı.

Film, izleyenlerden de eleştirmenlerden de olumlu yorumlar almıştı. Netflix henüz filmin devamının gelip gelmeyeceğine dair açıklama yapmamış olsa da, pek çok kişi filmin başarısının hikayenin devamını garantilediğini düşünüyor.

Screen Rant'in haberine göre Greg Rucka, The Old Guard 2’ye dair şu ifadeleri kullandı:

Evet kesinlikle. Tartışmalar mevcut, herhangi bir şey doğrulanmadı. Filmin devamının gelip gelmeyeceğine dair karar, benim dışımdaki kişiler tarafından verilecek. Eğer bir yenisini yapmaya karar verirlerse, ben kesinlikle orada olacağım.

The Old Guard 2’ye dair tartışmaların başlamış olması pek çok kişi için şaşırtıcı olmadı. Rucka’nın çizgi romanında yer alan malzeme ilk filmde yer alanlardan fazlasını barındırıyor dolayısıyla eğer ikinci bir film çekilecek olursa yapımcıların elinde epey malzeme olacak. 

The Old Guard’ın yönetmeni Gina Prince-Bythewood daha önce bir üçleme fikrinin olduğundan bahsetmişti. Filmin yıldızı Charlize Theron da Andy rolünü canlandırmaya devam etmek istemesiyle biliniyor. 

Filmde cevap bekleyen pek çok soru da mevcut. Örneğin Quynh’in dönüşüyle ne gibi değişiklikler yaşanacak? 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU