The Walking Dead'in yaratıcısı Robert Kirkman dizinin en sevdiği bölümünü açıkladı

Comic-Con@Home etkinliğinde konuşan Kirkman, diziye dair fikirlerini paylaştı

Rick Grimes karakterine odaklanacak film üçlemesinin senaryolarının tatmin edici bulunmadığı belirtildi (AMC)

The Walking Dead’in yaratıcısı Robert Kirkman, tüm dünyada pek çok izleyicisi bulunan dizinin en çok hangi bölümünü sevdiğini açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Her ne kadar Kirkman’ın orijinal çizgi roman serisi geçen yıl 193. sayısının yayımlanmasıyla sona erse de, hikayenin dizi uyarlaması hala devam ediyor. 

Dizinin hayranları koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenen 10. sezon finalini, 11. sezonu ve dizinin ‘spinoff’u (orijinal yapımdaki bir konuya ya da karaktere odaklanan yan ürün -ed.n) The Walking Dead: World Beyond’u merakla bekliyor. 

Kirkman dizinin bazı bölümlerini kendisi yazdı ve The Walking Dead’in öncesini konu alan bir diğer ‘spinoff’ Fear the Walking Dead’in yapımcılığını üstlendi. Kirkman ayrıca dizinin ana karakterlerinden Andrew Lincoln’ın canlandırdığı Rick Grimes karakterini ele alacak filmde de yer alacağını doğruladı.

 

 

Screen Rant'in haberine göre Comic-Con@Home etkinliğinin soru-cevap kısmında, hayranların merak ettiği konuları yanıtlayan Kirkman dizinin en sevdiği bölümünün 3. sezonun 12. bölümü olduğunu söyledi. “Clear” isimli bölüm eleştirmenlerden büyük oranda olumlu yorumlar almıştı.

Dizini en sevdiğim bölümü hala ‘Clear’. Lennie James’in canlandırdığı Morgan geri gelmişti. Michonne karakterinin tavrının gerçekten belirlendiği harika bir bölümdü. Carl’a ve Rick’e dair mükemmel anların olduğu gerçekten çok iyi bir bölümdü.

Öte yandan dizinin yayımlandığı AMC kanalının Rick Grimes karakterine odaklanacak film üçlemesinin senaryolarından memnun olmadığı belirtildi. Andrew Lincoln’ın da senaryoları beğenmediği aktarıldı.

Senaryoların defalarca yazılmasına rağmen hiçbirinin tatmin edici bulunmadığı anlaşılıyor. Fİlm üçlemesinin gidişatına yönelik henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU