The Walking Dead’in merakla beklenen sezonundan sızan yeni bilgi: İzleyiciler Stephanie’yle tanışabilecek mi?

Dizinin merakla beklenen ve koronavirüs pandemisi yüzünden ertelenen 10. sezon finali ise hala yayımlanmadı

The Walking Dead’in koronavirüs yüzünden ertelenen sezon finalinin planlanan yayın tarihi 12 Nisan’dı (AMC)

Margot Bingham'ın The Walking Dead’in 11. sezonuna katıldığı ortaya çıktı.

Boardwalk Empire'daki caz şarkıcısı rolüyle tanınan oyuncunun, The Walking Dead'de henüz görülmeyen, yalnızca sesi duyulan Stephanie’yi canlandırabileceği düşünülüyor.

Dizinin 10. sezonundaki “Bonds” ve “Morning Star” bölümlerinde gizemli karakteri yine Bingham seslendirmişti.

Stephanie, “Batı Virginia'daki Charleston'da zombi salgınından bir şekilde kurtulan ve Eugene Porter’la telsizle iletişim kuran esrarengiz biri” olarak tanımlanıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

NME’nin haberine göre AMC, Bingham’ın karakteri seslendirmeye devam mı edeceğini yoksa kamera karşısına mı geçeceğini henüz açıklamadı.

Ancak dizinin yürütücü yapımcısı Angela Kang, 11. sezonla ilgili bazı ipuçları verdi ve hikayenin kırsal alandan uzaklaşacağını ve kent ortamını kucaklayacağını belirtti.

Öte yandan, dizinin merakla beklenen ve koronavirüs pandemisi yüzünden ertelenen 10. sezon finali hala yayımlanmadı.

Daha önce Kang, izleyicilerin merakla beklenen “A Certain Doom” adlı bölümde göreceklerine dair ipuçları vermişti. Jeffrey Dean Morgan’ın sanal talk-show’una konuk olan Kang, yayımlanan son bölümlerin üzerinden geçerek, şunları söylemişti:

Açıkçası artık Prenses, Ezekiel, Eugene ve Yumiko’dan oluşan yeni bir dörtlümüz var. Ve bu yüzden bazı ilginç dönütler alacağız. Ayrıca tüm sezon takip ettiğimiz Whispererlar hikayesi... Artık Alpha yok ve Beta liderlik rolüne adım atmak zorunda. İnsanlarımızın Beta ve Whisperer’lara tavır aldığını göreceğiz.

Kang ayrıca, finalin Negan, Carol, Gabriel, Daryl ve Maggie gibi birçok karaktere de hakkını vereceğini ifade etmişti:

Negan'la ilgili çok güzel şeyler oluyor. Carol’ı bir çeşit kefaret arayışında göreceğiz. Peder Gabriel’e dair de harika şeyler olacak. Maggie'nin dönüşünü bekliyoruz, Daryl de bazı harika işler yapacak.


Independent Türkçe, NME

DAHA FAZLA HABER OKU