Fenerbahçe'den Enes Kanter açıklaması: Kulübümüzün kapıları kendisine ve kendisi gibilere sonsuza dek kapalıdır

Kanter'in, "Eski kulübümden arayanım soranım eksik olmuyor" açıklamasına Fenerbahçe'den yanıt ve tepki geldi

Fotoğraf: Reuters

Hakkında "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan başlatılmış soruşturma ve kırmızı bülten talebi bulunan basketbolcu Enes Kanter’in yaptığı paylaşıma Fenerbahçe’den açıklama geldi.

Sarı lacivertli takımdan, “Kulübümüzün kapıları kendisine ve kendisi gibilere sonsuza dek kapalıdır ve öyle kalacaktır” denildi.

Kanter, sosyal medya paylaşımında "Eski kulübümden arayanım soranım eksik olmuyor" demişti.

1595175887755-ed-t-tsfu-xg-a-abc-dg-1.jpg
Kanter, paylaşımında, "Tüm yönetime selamlar ve hürmetler" ifadesini kullandı; Fenerbahçe'den tepki geldi. Ekran Alıntısı: Instagram

"Kapılarımız sonsuza dek kapalı"

Fenerbahçe'den konuya ilişkin yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

Enes Kanter isimli şahıs, sosyal medya hesaplarından ilk olarak 1 Haziran 2020 tarihinde, ikinci olarak ise bugün, yine aynı cümlelerle bazı paylaşımlarda bulunmuştur.
Kısa bir süre içinde aynı cümlelerle iki kez yaptığı, kulübümüzü ilgilendiren ve amacı bizce meçhul paylaşımlarına yönelik açıklığa kavuşturmamız gereken bir hususta kamuoyunu bilgilendirmek isteriz.
Ülkemize ve bayrağımıza sadakatsizlik eden, ismi terör örgütleri ile yan yana anılmış ve kulübümüzden ayrıldığı dönemde davranışları camiamızca çok iyi bilinen bu şahısla kulübümüzün ne şu aşamada ne de gelecekte herhangi bir ilişkisi olmamıştır, olamaz. Bu vesile ile bir kez daha belirtmek isteriz ki; Kulübümüzün kapıları kendisine ve kendisi gibilere sonsuza dek kapalıdır ve öyle kalacaktır.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU