Juventus'ta Merih Demiral, 186 gün sonra maç kadrosuna alındı

12 Ocak'ta oynadıkları Roma maçında sakatlanarak uzun süre sahalardan uzak kalan milli futbolcu Merih Demiral, Juventus'un deplasmanda Sassuolo ile oynayacağı maçın kadrosuna dahil edildi

12 Ocak'ta Roma deplasmanında 3. dakikada takımının ilk golünü atan Merih Demiral, 19. dakikada sakatlanarak yerini Matthijs de Ligt'e bırakmıştı / Fotoğraf: AFP

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Juventus'ta forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, ocak ayında geçirdiği sakatlık sonrası ilk kez bu akşam oynanacak olan Sassuolo maçı kadrosuna dahil edildi.

 

 

12 Ocak'ta Roma ile oynadıkları maçta çapraz bağları kopan ve uzun süre takımdan ayrı kalan Demiral, 12 Temmuz'da 7 ay aradan sonra ilk kez takımıyla anranmana çıkmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

186 gün sonra takımının bir müsabaka kadrosuna alınan Demiral, teknik direktör Maurizio Sarri'nin görev vermesi durumunda Sassuolo karşısında forma giyebilecek. 

Serie A'da bitime 6 hafta kala 76 puanla zirvede yer alan Juventus'un şampiyonluk yarışında çıkacağı Sassuolo maçı 22.45'te başlayacak. 

Juventus Teknik Direktörü Sarri'nin Sassuolo maçı için belirlediği kadro şöyle:

Kaleciler: Szczesny, Pinsoglio, Buffon.

Defanslar: Chiellini, De Ligt, Alex Sandro, Danilo, Bonucci, Rugani, Merih Demiral.

Orta sahalar: Pjanic, Ramsey, Matuidi, Rabiot, Bentancur, Bricklayer.

Forvetler: Cristiano Ronaldo, Dybala, Douglas Costa, Higuain, Bernardeschi, Olivieri.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU