Beşiktaşlı Umut Nayir'in koronavirüs testi negatife döndü

24 Haziran'da pozitif çıkan koronavirüs testinin bugün ilk kez negatife döndüğünü açıklayan Beşiktaşlı Umut Nayir, TFF protokolleri gereği kalan iki maçta forma giyemeyecek

Umut Nayir / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Umut Nayir, 24 Haziran'da pozitif çıkan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin negatife döndüğünü açıkladı.

Kişisel Twitter hesabından bir açıklama yayımlayan Nayir, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

24 Haziran günü pozitif sonuçlanan corona testim bugün ilk defa negatife döndü çok şükür. Semptomatik bir etkisi olmasa da sezonun devam ettiği bir dönemde uzun süre bu süreçle karşılaşmak mental anlamda çok zorladı beni. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.

 

 

Sezonun bu kritik haftalarında hem kendisi hem de takımı için güzel hayalleri olduğunu kaydeden Nayir, "Bireysel anlamda takımdan uzak kalmanın hayal kırıklığını yaşasam da inşallah takım arkadaşlarım hedefimizi gerçekleştirecek. Tekrar teşekkür ediyorum desteğini esirgemeyen herkesten" değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) protokolleri gereği sahaya geri dönebilmek için 5 gün arayla yapılacak 3 test sonucunun da arka arkaya negatif çıkması gereken Nayir, bu nedenle Süper Lig'de sezonun kalanında da takımıyla sahada olamayacak.

Bu sezon siyah-beyazlı formayla 27 kez sahaya çıkan Umut Nayir, 6 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU