Hüseyin Çimşir: Demek ki bu işi pek fazla beceremedim

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, takımının 2-1 kaybettiği Denizlispor maçı sonrası veda gibi açıklama yaptı ve "Oyuncuyu suçlayacak değilim. Demek ki bu işi fazla beceremedim" dedi

Fotoğraf: AA

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, takımının 2-1 kaybettiği Denizlispor maçı sonrası veda gibi açıklama yaptı.

Çimşir, "Oyuncuyu suçlayacak değilim. Demek ki bu işi fazla beceremedim" dedi.

Süper Lig’in 32. haftasındaki Denizlispor yenilgisini değerlendiren Trabzonspor Teknik Direktörü Çimşir, "Kaybettiğimiz için üzgünüz. Trabzonspor camiasından ve taraftarından özür diliyoruz" dedi. 

"Elimize geçen fırsatı kullanamadık" ifadesini kullanan Çimşir, "Maçla ilgili çok fazla söylenecek şey yok. Şansları değerlendiremedik. Kalan 2 maçımız var. Onları oynayıp daha sonrasına bakacağız" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un öne geçtiği maçlarda şimdiye kadar 27 puan kaybettiğinin hatırlatılması üzerine de Çimşir ayrılık göndermesinde bulundu. 

Teknik adam şunları kaydetti:

Oyuncuyu suçlayacak değilim. Bir hata varsa benimle alakalıdır. Demek ki bu işi pek fazla beceremedim. Sıkıntılar yaşadım. Hatalar yaptık. Son iki haftayı değerlendirip, yaşayıp göreceğiz.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU