Bir kedi, bir adam, bir bisiklet... Bulduğu kedi, İskoçyalı gezginin dünya turundaki yol arkadaşı oldu

İskoçya'daki işini bırakıp bisikletle dünyayı gezmeye karar veren Dean Nicholson, yolda bulduğu bir kedi yavrusuna kayıtsız kalmadı. Dünya turuna birlikte devam eden ikilinin videoları, sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor

31 yaşındaki Dean Nicholson, 1 Eylül'de bisikletle dünya turuna çıktığında sevimli bir yol arkadaşı olacağından habersizdi.

Belçika, Yunanistan, İsviçre ve İtalya gibi ülkelerin ardından gittiği Bosna Hersek'te karşısına bir yavru kedi çıktığında bu sıradışı seyahati için sıradışı bir dost bulmuştu. 

 

 

 Aslında kediyi ilk gördüğünde onu yanına almayı hiç düşünmediğini söyleyen Nicholson, ıssızlığın ortasındaki yavru kediyi orada öylece bırakamamış ve kararını değiştirmiş.

Bu kararı da seyahatinde dönüm noktası olmuş.

 

 

Bosna'da bulduğu kediyi bisikletli turuna dahil eden Nicholson, ona "Nala" ismini takmış. Şimdi yağmur çamur demeden macerasını onunla beraber sürdürüyor.

İkili kimi zaman çadırda kimi zaman da pansiyonda konaklıyor. 

 

 

Nala'yı her yere götürebilmek için ona pasaport bile alan Dean Nicholson, kedisinden asla ayrı kalamayacağını söylüyor.

Hatta önceliklerini bile Nala'ya göre ayarlamış durumda...

 

 

Nala da bu durumdan memnun gövrünüyor. Dünya turunda kimi zaman çantada uslu uslu oturuyor, kimi zamansa sahibinin omzunda etrafı seyrediyor. İkili, seyahatten arta kalan zamanlarda ise dinleniyor.

Gezgin Nicholson, Nala'yla seyahatlerini "1bike1world" Instagram adresinden paylaşmayı da sürdürüyor. 170 bin takipçisi olan Dean Nicholson'ın paylaşımlarına beğeni yağıyor. En beğenilenler ise Nala'lı olanlar.

 

 

Dean ve Nala, şu an Yunanistan'da.

DAHA FAZLA HABER OKU