Avengers: Endgame yönetmenleri yeni bir Kaptan Amerika filmi çekmek istiyor

Russo kardeşler Kaptan Amerika'nın Sonsuzluk Taşları'nı geri getirdiği bir hikayeyi anlatmak istediklerini söyledi

Kaptan Amerika, Marvel Comics tarafından 1941 yılında yaratılan bir çizgi roman karakteridir (AP)

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War),  Yenilmezler: Son Oyun (Avengers: Endgame) ve Kaptan Amerika: Kış Askeri  (Captain America: The Winter Soldier) gibi filmlerini yöneten Anthony ve Joe Russo kardeşler yeni bir Kaptan Amerika filmi yapabilir.

ComicBookMovie.com'a konuşan Russo Biraderler, Marvel evreninin kurgusal karakteri Kaptan Amerika'nın Sonsuzluk Taşları'nı geri getirdiği bir hikayeyi filme çekmenin ilginç olacağını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Avengers: Endgame'de Chris Evans'ın canlandırdığı Kaptan Amerika karakteri, kötü Titan Thanos'u yenmek için gerekli olan bu güçlü nesneleri uzay-zamanda doğru yere koymak amacıyla zamanda geriye giderek kendini feda etmişti.

Ancak karakterin zamanda geriye gidişinin tamamen olumsuz olmadığı, Kaptan Amerika'nın dondurulduğu zaman kaybettiği sevdiği kadın Peggy Carter'a yeniden kavuşabileceği ima edilmişti.

Russo Biraderler röportajda bu hikayenin geliştirlmesinin ilginç olabileceğini belirtti.

Yönetmen Joe Russo "Şüphesiz bu anlatmak için harika bir hikaye olurdu. Anlatılmasına gerek var mı bilmiyorum ama harika olurdu ve biz bunu anlatmak isterdik. Ama sanırım şimdiki zamana ilerleyecek başka hikayeler var" dedi.

Her halükarda Kaptan Amerika, Disney'in bir süre daha beyaz perdede tutmak isteyeceği tek süper kahraman değil.

MCU Cosmic'n aktardığına göre Marvel Stüdyoları gelecekte serinin yeni filmlerinde kötü karakter Thanos'u da geri getirmenin yollarını arıyor.

 

Independent Türkçe, Wegotthiscovered, CBM

DAHA FAZLA HABER OKU