AK Parti'li başkanın videosu sosyal medyada tepki çekti: Lan fakirler, rahatsız etmeyin

Mehmet Ali Saraç, eleştirilen videosunun yayılması hakkında suç duyurusunda bulundu

Şanlıurfa AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç'ın arkadaş grubunda yapmış olduğu paylaşım sosyal medyaya düştü ve tepki çekti.

Saraç’ın paylaşılan videoda bir küvet içerisinde olduğu ve arkadaşlarına hitaben “Lan fakirler! Oğlum beni rahatsız etmeyin. Tamam mı? Biraz keyif ediyorum” dediği görülüyor.

Twitter’da birçok hesapta paylaşılan video binlerce yorum aldı.

Şanlıurfa’nın yerel haber sitelerinden Bizim Haber Ajansı, konu hakkında Saraç ile görüştü.

Haberde Saraç’ın videonun yayılmasıyla ilgili suç duyurusunda bulunduğu ve yorum yapmadığı ifade edildi.

AK Parti'nin il teşkilatından da bir açıklama gelmedi.

Saraç, AK Parti'nin resmi sitesinde de Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı olarak gözüküyor.

AK Parti’li başkan jakuzili paylaşım için özür diledi: İroni amaçlı çekilen bir video

Şanlıurfa AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Saraç, görüntülerinin sosyal medyada tepki çekmesi sonrası açıklama yaptı.

2 yıl önce arkadaş grubuna attığı videonun kötü niyetle sosyal medyada paylaşıldığını ifade eden Saraç, görüntülerin ironi amaçlı çekilen bir video olduğunu ve asla toplumun bir kesimini aşağılamak amacı gütmediğini vurguladı.

Saraç sosyal medya hesabından, İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden de istifa ettiğini açıklayarak şunları kaydetti:

KAMOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR Değerli Şanlıurfalı Hemşerilerim, Kıymetli Basın Mensupları Bundan 2 yıl önce kendi WhatsApp grubumdaki yapmış olduğum bir espri kötü niyetli bir şekilde sosyal medyada paylaşılmıştır.

Ben burada bir kesimi aşağılayıcı ya da küçük düşürücü düşünerek kesinlikle hareket etmedim. Video gerçekten saf ve temiz bir niyet ile izlendiğinde ironi amaçlı çekilen bir video olduğu ve asla toplumun bir kesimini aşağılamak amacı gütmediği görülecektir

Gelinen noktada konunun davamıza,partimize ve gençlik kolları teşkilatlarımıza zarar verdiğini görmekteyim.Bu sebeple Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden, halkımdan ve bu davaya gönül vermiş dava arkadaşlarımdan özür dileyerek ayrıldığımı bildiriyorum.


Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU