Zlatan Ibrahimovic, Milan'dan ayrılacağının sinyalini verdi: Ibra Avrupa Ligi futbolcusu değil

Milan'ın İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic sezon sonunda takımdan ayrılma sinyalleri verdi. 38 yaşındaki futbolcu, kontrolün kendisinde olduğu bir kulübe gitmek istediğini söyledi

Zlatan Ibrahimovic / Fotoğraf: AFP

İtalya Birinci Futbol (Serie A) Ligi ekiplerinden Milan ile 6 aylık sözleşme imzalayan Zlatan Ibrahimovic, kulüpten ayrılacağının sinyallerini verdi.

Ibrahimovic, La Gazzetta dello Sport'a verdiği röportajda kulübün ve kendisinin içinde bulunduğu durumu şu sözlerle dile getirdi:

Bana Amerika'da emekli olmanın çok kolay olduğunu söylediler, ben de Milan'a geldim. Tamamen tutku için buradayım. Ardından koronavirüs durumu beni düşündürdü ve belki de emekli olmam gerektiğini hatırlattı. Sonrasında neyse ki sahalara döndük.

Milan'daki geleceğine dair de konuşan İsveçli golcü, Şampiyonlar Ligi'nde kalınamaması durumunda takımdan ayrılacağının sinyallerini şu sözlerle verdi:

Ibra, futbol oynamak için doğdu ve bu alanda hala en iyisi. İki ay içinde ne hisettiğimi ve kulüpte neler olduğun göreceğiz. Eğer durum buysa beni gelecek sezon Milan'da görmeniz pek mümkün değil. Ibra, Avrupa Ligi futbolcusu değil ve Milan da Avrupa Ligi kulübü değil.

Milan'dan sonra başka bir kulüpte oynayıp oynamaycağını bilmediğini söyleyen tecrübeli futbolcu, "Fırsatlara kapıları kapatmayı asla sevmem. Sadece kontrole sahip olduğum bir yere gideceğim. Kelimelerin değersiz olduğu bir yere gitmeyeceğim" değerlendirmesinde bulundu.

Milan'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ibrahimovic, bu sezon kırmızı-siyahlı formayla 13 maça çıkarken 6 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU