Bahçeli’den “Çoklu Baro” düzenlemesine karşı çıkan barolara “Baronlaşmış baro” benzetmesi

Bahçeli, il başkanlarıyla yaptığı toplantıda çoklu baro sistemine karşı çıkan baroları “Baronlaşmış bazı barolar” olarak niteledi. Bahçeli, MHP’nin kurultay ana temasını da “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak” diye açıkladı

MHP Lideri Bahçeli, il başkanlarıyla bir araya geldi / Fotoğraf: AA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’daki MHP Genel Merkezi’nde yapılan partisinin “İl Başkanları Toplantısı”na katıldı.

Toplantı öncesi davetliler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında salona ateşleri ölçülerek ve kıyafetlerine dezenfektan sıkılarak alındı.

Sosyal mesafe kurallarına uyulan toplantıda Bahçeli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli’nin hedefinde iktidarın çoklu baro düzenlemesine karşı çıkan barolar vardı.

"Savunmayı savunuyoruz, bahanesiyle sokaklara dökülen baronlaşmış bazı baroların kanun dışı yol ve zorlamalara tevessül etmeleri Türkiye’nin belini bükmeyi amaçlayan çevrelere koz vermektir" diye konuşan Bahçeli eleştirilerini şöyle sürdürdü:

Yıllardır baroları kendi çiftlikleri haline getirenlerin, ideolojik saplantılarla dar kadroculuk yapanların gayri ahlaki ayrıcalıkları sorgulanmalı, nihai olarak sonlandırılmalıdır.

MHP’nin kurultay ana temasını açıkladı

MHP'nin 14 Mart 2021'de yapacağı 13. Olağan Büyük Kurultayı’nın ana temasının da tespit edildiğini söyleyen Bahçeli, “Çağrımız zamanlar üstü bir kavrayış ve kader ortaklığının özetidir: İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak" dedi.

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU