Balıkesirspor'da Yusuf Şimşek bilmecesi: Akşam 18.00'de ayrıldı, gece 11.00'de geri döndü

TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, 18.00'de yolları ayırma kararı aldığı teknik direktör Yusuf Şimşek ile saat 11.00'de yeniden anlaştı

Yusuf Şimşek / Fotoğraf: İHA

TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor gün içerisinde yolları ayırma kararı aldığı Yusuf Şimşek ile yeniden devam kararı aldı.

Kırmızı-beyazlı ekipte ilginç bir olay yaşandı. Aynı gün yollar ayrılan Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile akşam saatlerinde yeniden anlaşma sağlandığı açıklandı.

Balıkesirspor, dün akşam saat 18.22'de geçen şubat ayında takımın başına geçen Yusuf Şimşek ile yolların ayrıldığını şu ifadelerle duyurdu:

6 Şubat 2020’de anlaşarak göreve getirdiğimiz Teknik Sorumlu Yusuf Şimşek ve Ekibi ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Balıkesirspor Kulübüne verdikleri emek ve katkılarından dolayı çok teşekkür eder, çalışma hayatlarında canı gönülden başarılar dileriz.

 

 

Kulübün Twitter hesabında yapılan duyurunun ardından herkes yeni teknik direktörün kim olacağını merak ederken, saat 23.02'de kulüpten bir açıklama daha yapıldı.

Kırmızı-beyazlı ekipten yapılan açıklamada Yusuf Şimşek'le yeniden anlaşma sağlandığı bildirildi:

Teknik Direktörümüz Yusuf Şimşek ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, karşılıklı iyi niyet çerçevesinde, sezon sonuna kadar birlikte çalışma kararı almış bulunmaktayız.

 

 

TFF 1. Lig'de Yusuf Şimşek yönetiminde 10 maça çıkan Balıkesirspor, 2 galibiyet 4 beraberlik 4 yenilgi aldı.

Ligde geride kalan 30 haftada 35 puan toplayan Balıkesirspor, 13. sırada ve küme düşme potasından uzakta yer alıyor.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU