Bakan Kasapoğlu ve kulüplerden Akhisarspor'a geçmiş olsun mesajları

Koronavirüs test sonuçlarında 3'ü futbolcu olmak üzere toplam 12 kişinin pozitif çıktığı Akhisarspor'a Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu ve spor kulüpleri geçmiş olsun mesajı gönderdi

Akhisarspor, 3'ü futbolcu, 2'si teknik heyet ve 7'si kulüp personeli olmak üzere 12 kişinin koronavirüse yakalandığını açıkladı / Fotoğraf: AA

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile spor kulüpleri, 12 kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan TFF 1. Lig ekibi Akhisarspor'a geçmiş olsun dileğinde bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kovid-19 testleri pozitif çıkan Akhisarspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural'ı arayarak bilgi aldığı, kendisine ve testi pozitif çıkan futbolcular, teknik heyet ve kulüp çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Beşiktaş Kulübü, Twitter hesabından yayımladığı mesajda, şu ifadeleri kullandı:

Kovid-19 testi pozitif çıkan Akhisarspor Kulübü futbolcuları, teknik ekibi ve personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

 

 

Fenerbahçe Kulübü, Twitter hesabından "Kovid-19 testi pozitif çıkan Akhisarspor teknik ekibi, futbolcuları ve kulüp personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Akhisarspor" temennisinde bulundu.

 

 

Galatasaray Kulübü, Twitter hesabından şu mesajı paylaştı:

Yapılan kontroller sonucu koronavirüs testleri pozitif çıkan Akhisarspor teknik ekibi, futbolcuları ve kulüp personellerine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederiz.

 

 

Gaziantep Futbol Kulübü ise Twitter hesabından, "Akhisarspor futbolcularına, teknik heyetine ve personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletir, en kısa sürede güzel haberler alacağımıza inanıyoruz" mesajı yayımladı.

 

 

Göztepe Kulübü, Twitter mesajında "Geçmiş olsun Akhisarspor, en kısa sürede iyi haberlerinizi bekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

 

 

Kovid-19 testlerinde 12 kişinin pozitif sonucu çıkan Akhisar'a Antalyaspor'un paylaştığı mesaj şöyle:

Akhisarspor'un Kovid-19 testleri pozitif çıkan üç futbolcusu, iki teknik ekibi ve yedi personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederiz.  

 

 

Independent Türkçe 

DAHA FAZLA HABER OKU