Real Madrid Teknik Direktörü Zidane, Şampiyonlar Ligi'ndeki "8'li Final"den memnun

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, UEFA'nın açıkladığı yeni Şampiyonlar Ligi sisteminden memnun olduğunu belirterek, "Önemli olan sahalara tekrar geri dönebilmek ve bu nedenle mutluyuz" dedi

Zinedine Zidane yönetimindeki Real Madrid, 2015-16, 2016-17 ve 2017-18 sezonlarında üç kez üst üste Şampiyonlar Ligi'nde kupaya uzanmıştı / Fotoğraf: Reuters 

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid'in teknik direktörü Zinedine Zidane, UEFA'nın dün açıkladığı yeni Şampiyonlar Ligi sisteminden memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Alınan bu karara pozitif baktığını ve turnuvanın tamamlanmasının en iyi yol olduğunu aktaran Fransız futbol adamı, şöyle konuştu:

Özel bir durum yaşıyoruz ve her şey özel olacak. Formatın nasıl olacağını biliyoruz ancak Manchester City mücadelesinin rövanşını nerede oynayacağımız hala belirsiz. Eğer Lizbon ya da Manchester'da oynanması gerekiyorsa, oynayacağız. Önemli olan sahalara tekrar geri dönebilmek ve bu nedenle mutluyuz. Şampiyonlar Ligi'ndeki yeni formül gayet uygun.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle mart ayında turnuva askıya alınmadan önce Real Madrid, son 16 turu ilk maçında MAnchester City'ye 2-1 yenilmişti.

UEFA, dün gerçekleştirilen toplantının ardından Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'ndeki son 16 turu rövanş maçlarının tamamlanmasının ardından finallerin "8'li Final" adı altında tek maçlı eliminasyon sistemiyle Portekiz'in Lizbon kentinde oynanacağını duyurmuştu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU