Beşiktaş'ın "Bırakmam Seni" kampasına Fenerbahçeli Cem Yılmaz, Ümit Özat ve Tuncay Şanlı da destek verdi

Fenerbahçeliliğiyle bilinen Cem Yılmaz, sarı-lacivertli takımın eski futbolcuları Ümit Özat ve Tuncay Şanlı, tarihçi İlber Ortaylı, sanatçı Hakan Altun, oyuncular Aras Bulut İynemli ve Zafer Algöz, Beşiktaş’ın “Bırakmam Seni” kampanyasına destek verdi

Ekonomik olarak zor günler geçiren ve "Biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var" sloganıyla yardım kampanyası başlatan Beşiktaş'a Fenerbahçeliliğiyle bilinen ve geçen yıl takımının düzenlediği "Fener Ol" kampanyasına da destek veren Cem Yılmaz ile sarı-lacivertli takımın eski kaptanlarından eski futbolcu Ümit Özat ile Tuncay Şanlı da katıldı.

Cem Yılmaz, "Bırakmam" yazıp 1903'e gönderdiği SMS görüntüsünü eklediği fotoğrafı, şu notla Twitter hesabından paylaştı:

Sevgili Beşiktaşlılar ben bi Fenerbahçeli olarak vazifemi yaptım ...Beşiktaş candır. "Bırakmam" yazıp 1903 e SMS gönderelim.

 

 

2001-2007 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen ve takımın kaptanlığını yapan Ümit Özat da bir dönem rakibi olan Beşiktaş'a destek verdi.

Özat, Twitter hesabından "BırakmamSeni" hashtagine SMS ekran görüntüsünü ekleyerek, "Kenetlenmek en güçlü göstergesidir dostluğun" mesajı paylaştı.

 

 

2002-2007 yılları arasında Fenerbahçe'de oynayan Tuncay Şanlı ise, Twitter mesajında, "Beşiktaşlı değilim, Fenerbahceliyim. Beşiktaş olmazsa Fenerbahce de olmaz. Zor durumda kardeşliğimiz ve dostluğumuzdur önemli olan. 'BIRAKMAM' yazdım 1903’e gönderdim" diyerek kampayaya katıldığını duyurdu.

 

 

Ünlüler de kampanyaya katıldı

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Beşiktaş Kulübü'ne gönderdiği videoda, "Beşiktaş Türkiye'nin en eski spor kulübü. 100. yılında da şampiyondu. Eskiden beri tuttuğum bu takımı taraftarların destekleyeceğini umarım" diyerek kampanyaya desteğini açıkladı.

 

 

Yeşilçam filmlerinin unutulmaz isimlerinden Cüney Arkın, "Beşiktaş dayanışmanın adıdır" diyerek kampayayı destekledi.

 

 

Sanatçı Hakan Altun ise SMS ekran görüntüsünü, şu mesajla paylaştı:

En büyük sevdamız olan takımlarımıza bugün destek olmayacağız da ne zaman olacağız. Haydi Beşiktaşlılar.

 

 

Oyuncu Aras Bulut İynemli, Twitter hesabından, "Asla 'BırakmamSeni'. 'Beşiktaşk' Her zaman yanındayız" mesajı yayınladı.

 

 

Aktör Zafer Algöz ise Beşiktaş Kulübü'nün ilk 12 saatte toplam 103 bin 364 SMS toplandığı gönderisini paylaşarak, "12 saatte 103.000'i gectik. Beşiktaşlılar yüklenelim kartal aşkına" ifadelerini kullandı.

 

 

Kampanyaya destek veren ünlülerin paylaşımları şöyle:

 

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU