Aziz Yıldırım Nihat Özdemir ile görüştü: "Nihat Bey, böyle saçma sapan bir şey olabilir mi?"

Fenerbahçe ile TFF Başkanı Nihat Özdemir arasındaki gerginliğe sarı lacivertli kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım da dahil oldu

Fotoğraf: AA

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Nihat Özdemir’in "Şikenin üstesinden nasıl geleceksiniz?" sorusuna verdiği, "Her ülkede olduğu gibi Türkiye’de de böyle bir olayı yaşadık. Hepimizin bildiği gibi o sezon. Biz 9 senedir herhangi bir şike olayına rastlamadık" yanıtı Fenerbahçe camiasında tepki çekti.

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım ile TFF Başkanı Nihat Özdemir önceki gün telefon görüşmesi yaptı. Yıldırım, Ali Koç'un tepki gösterdiği Özdemir'e güvenini dile getirdi.

Mehmet Arslan'ın Hürriyet Gazetesi'ndeki haberi şöyle;

"Özdemir ile Yıldırım telefonda görüştü"

Kaynaklarım dün çok önemli bir bilgi aktardı: Nihat Özdemir, cuma günü (5 Haziran) Aziz Yıldırım ile bir telefon konuşması yaptı. Başkan Özdemir dahil bu konuşmadan haberdar olan herkese ulaşmaya çalıştım. Sonunda o telefon konuşmasından sadece tek bir cümleye ulaşabildim.

"Dostunun samimiyetine inanıyor"

Öncelikle ifade edeyim; Aziz Yıldırım konuşma yanlısı değil. 2 yıldan bu yana sessizliğini koruyor. Ve tavrını devam ettirecek gibi. Konuşup bu tartışmada bir taraf olmak da istemiyor. Ama eski dostu Nihat Özdemir’in ifadelerinin amacını aşar bir şekilde yorumlanmasından yana da değil.

Nihat Bey’e söylediği sözlerde bunun bir göstergesi: · Nihat Bey, böyle saçma sapan bir şey olabilir mi? Aziz Bey’in bu sözlerini Nihat Özdemir’e duyduğu güvenin ifadesi olarak yorumladı, bana konuşmayı aktaranlar. Yıldırım’ın, ‘dostu’nun sözlerinin samimiyetine güvendiğini söylediler.

Nihat Özdemir-Ali Koç tartışması niye bu kadar tırmandı? Bir dönem birlikte mücadele etmiş iki başkan bir telefon konuşmasıyla bu krizi aşamazlar mıydı? Bu soruları her iki tarafa da ilettim.

 

Independent Türkçe, Hürriyet

DAHA FAZLA HABER OKU