Fenerbahçe Başkanvekili Özsoy'dan TFF Başkanı Özdemir'e: FETÖ'yü lanetlemeli ve kendisi FETÖ illetinin neresinde, bunu anlatmalıdır

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, TFF Başkanı Nihat Özdemir'in açıklamalarına kulüp televizyonundan cevap verdi

Semih Özsoy / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin başkanvekili Semih Özsoy, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'in Ekonomist dergisinin Instagram canlı yayınında şike ile ilgili sözlerine FBTV üzerinden yanıt verdi.

"Talihsiz bir açıklama diyemiyoruz, talihsiz olması için bilmeyerek olması lazım" diyen Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, "Neye hizmet ettiği belli olmayan, çok kesimleri üzen, kahreden bir açıklama oldu. Açıklamayı şaşkınlıkla ve üzüntüyle seyrettik. O dönemde yol arkadaşı dediğimiz insanın, böyle bir insanın açıklama yapmasıydı. Fenerbahçelilerin beni eleştirmesi, işimi doğru yapıyorum anlamına geliyormuş, bu da malumun ilanı oldu. Meğer kimlere neler anlatıyormuşuz" yorumunu yaptı.

Taraftarların ve kongre üyelerinin Özdemir'in açıklamalarının ardından sarı-lacivertli kulübü mail, fax ve telefon yağmuruna tuttuğunu belirten Özsoy, şöyle konuştu:

Ucunun nereye kadar gittiğini görmek istiyoruz. Nihat bey bunu eminim ki bilinçli olarak yapıyor. Şu ana dek düzeltme gelmesi de bunun kararlı yapılmasındandır. Hiç mi yüreği sızlamadı bu açıklamaları yaparken. Onurlu bir şekilde gereğini yapması gerekiyor. Ofsayt, gol mücadelemizdeki söylediklerimizden farklı bir şey bu. FETÖ'yü lanetlemeli ve kendisi FETÖ illetinin neresinde, bunu anlatmalıdır. Daha önceki dava arkadaşları için, Türkiye için bunu açıklamalı. Neredeyse 24 saat geçmiş, hiçbir açıklama yapmamış olması da bunun açıklamasıdır. Metris'in kapısında mücadele eden insanların emeğine saygısızlıktır.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kulüp üyelerinden büyük bir serzeniş olduğunu aktaran Özsoy, "Fenerbahçe, Türkiye'dir. Kongre üyesi olmayan insanlardan da çok telefon geliyor. 2011'den beri göz yaşı var, kan var, ter var. Fenerbahçemizin haklı davasında kimsenin böyle bir şey yapmasına göz yumamayız. Gerekli tüzük ve disiplin konuları göze alacak. Sayın Başkanımız Ali Koç da açıklamalarda bulunacak. Nihat Özdemir'in açıklamalarına kayıtsız kalmamız mümkün değil" değerlendirmesinde bulundu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU