Beşiktaş, "efsane" sponsoruna yeniden kavuştu, iki yıl için 42 milyon lira alacak

Beşiktaş'ın yeni forma göğüs sponsoru Beko oldu. Şirket daha önce 30 yıldan fazla süre siyah-beyazlı takımın forma göğüs sponorluğunu üstlenmişti

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Kulübü, forma göğüs sponsorluğu için Arçelik Pazarlama AŞ (Beko) ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Siyah-beyazlı kulüp, Beko Türkiye'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımı alıntılayarak, şu ifadeleri kullandı:

Büyük başarılarla dolu 30 yılı aşkın birliktelik. Efsane sponsorumuz Beko, yeniden gururla kabaran göğsümüzde!

 

 

İstanbul ekibi, anlaşma gereği 2 sezon için 42 milyon lira alacak.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, ise şunlar kaydedildi:

Şirketimiz ile Arçelik Pazarlama AŞ arasında yürütülen görüşmeler neticesinde 2020-2021 ve 2021-2022 sezonları için forma göğüs sponsorluğu konusunda iki yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşma tutarı, Arçelik Pazarlama AŞ (Beko) tarafından takımımızın forma göğüs sponsorluğu ve sözleşme kapsamındaki diğer reklam haklarının kullanılması karşılığında, iki sezon için toplamda 42 milyon lira + KDV olarak belirlenmiştir.

 

 

Siyah-beyazlı kulüp, anlaşmayı dün akşam Twitter hesabından "Efsane geri dönüyor. 1.6.2020 / 11.00" ifadeleriyle duyurmuş ancak şirket ismi paylaşmamıştı.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU