Avengers: Endgame yönetmenleri hayranlarıyla her cuma Instagram’da buluşacak

Russo kardeşler takipçilerine film tavsiye edecek

Avengers: Endgame yönetmenleri Joe and Anthony Russo, hayranlarıyla her cuma Instagram üzerinden canlı yayınla buluşacakları bir etkinlik başlattı.

NME'de yer alan habere göre etkinlikte ikili hayranlarına film tavsiyelerinde bulunacak ve kendilerine ilham veren yapımlar üzerine sohbet edecek.

Instagram’dan yaptıkları paylaşımda, “Çoğunuz gibi bizim ailelerimiz de karantina süresince birlikte film izliyor” diyen Russo kardeşler, “bu aile film gecelerinin” kendi favori filmlerini takipçileriyle paylaşma konusunda ilham verdiğini belirtti.  

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Russo kardeşler önümüzdeki birkaç hafta boyunca haftanın filmini seçerek büyürken üzerlerinde en büyük etkisi olan ve “kendilerinde yönetmen olma isteği oluşturan” filmleri paylaşacaklarını söyledi.

Filmleri ve pizzayı sevdiklerini belirten ikili, bu etkinliğe #RussoBrosPizzaFilmSchool (RussoKardeşlerPizzaFilmOkulu) adını verdi.

Russo kardeşlerin ilk film seçimiyse Mathieu Kassovitz imzalı 1995 yapımı siyah beyaz Fransız draması La Haine oldu.

Russo kardeşlere etkinliğin ilk gününde (15 Mayıs) film eleştirmeni Pete Hammond da katılacak.

Russo kardeşler nisan sonunda NME’ye yaptıkları açıklamada Örümcek Adam ve Iron Man’in iyi birer tecrit arkadaşı olabilecek süper kahramanlar olduğunu söylemişti.

Anthony Russo, Örümcek Adam’ın sosyal mesafe tedbirleri açısından harika bir yardımcı olacağını vurgularken, Joe Russo da sanal becerileri nedeniyle Iron Man’i tercih ettiğini belirtmişti.

 

Independent Türkçe, NME

DAHA FAZLA HABER OKU