Federasyon başkanı, Muric'e yapılan teklifi açıkladı: Fenerbahçe'nin istediği parayı ödemeye hazır

Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi, Tottenham'ın Vedat Muric'i transfer etmek istediğini ileri sürerek, "Fenerbahçe'nin istediği paraya vermeye hazırdı. Hala istekliler. Ayrıca İtalya'dan da ciddi şekilde ilgilenen birkaç kulüp var" dedi

Vedat Muric / Fotoğraf: AA

Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi, Süper Lig ekpilerinden Fenerbahçe’de forma giyen Kosovalı yıldız futbolcu Vedat Muric'in Avrupa'nın dev takımlarının radarında olduğunu ileri sürdü. 

Agim Ademi, ülkesinde yaptığı açıklamada İngiltere Premier Lig ekiplerinden Jose Mourinho’nun başında olduğu Tottenham’ın Kosovalı golcüyü istediğini iddia ederek, şöyle konuştu:

Tottenham, Muric'in transferi için çok ısrarcı ancak İtalya’da onunla ilgilenen birçok başka takım da var. Tottenham, Fenerbahçe’nin istediği parayı ödemeye hazır.

Öte yandan İtalya’nın Napoli Kulübü'nün de Kosovalı oyuncu için temas kurduğunu aktaran Ademi, “Serie A’dan birçok takım onun transferi için girişime başladı. Napoli’nin de talebi olduğunu biliyorum” şeklinde konuştu.

Yaz transfer döneminde Çaykur Rizespor'dan sarı-lacivertli takıma alınan Vedat Muric, bu sezon Fenerbahçe’de oynadığı 28 müsabakayı 15 gol, 6 asistlik performansla tamamladı. 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU