Netflix, Steve Carell ve John Malkovich'li yeni dizi Space Force'un fragmanını yayımladı

Dizi 29 Mayıs'ta yayımlanacak

(Netflix)

Netflix, 29 Mayıs’ta yayımlanacak komedi türündeki yeni dizi Space Force’un ilk fragmanı yayımladı.

Dizinin başrollerinde usta oyuncular Steve Carell ve John Malkovich var.

Yeni bir tür komedi dizisi olan Space Force’un yapımcılığını The Office’ın yaratıcıları Steve Carell ve Greg Daniels üstleniyor.

Dizinin konusu şöyle:

Başarılı pilot General Mark. R. Nair’in (Steve Carell) en büyük hayali Hava Kuvvetleri’nde söz sahibi olabilmektir.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

ABD Silahlı Kuvvetleri’nin yeni kurduğu Uzay Bölüğü’ne atanan Mark burada kendisini aynı kısır döngünün içinde hapsolmuş hisseder. Şüpheci bir karakteri olan Mark, kendini mesleğine o kadar adamıştır ki ailesiyle vedalaşıp, Colorado’ya çok uzak bir üsse gitmeyi hiç düşünmeden kabul eder.

Beyaz Saray’dan gelen beklenmedik bir emirse her şeyi değiştirir. Mark ve birbirinden renkli bilim insanları yeniden aya gidip, orada hakimiyet kurmak üzere harekete geçer.

Dizinin yapımcısı ve başrol oyuncusu Steve Carell, yapımla ilgili şunları söyledi:

Space Force aslında alışılmışın dışında bir şekilde ortaya çıktı. Netflix’in toplantıda herkesi kahkahalara boğan Uzay Üssü’nün kökenlerini irdeleyen bir komedi işi yapma fikri vardı. Fikri bana menajerim iletti ilk önce. Netflix işi bana ben de işi Greg’e ilettim ve hepimizde aynı heyecanı uyandırdı. İlk başta dizinin adı haricinde ortada hiçbir şey yoktu. Netflix bana 'Adı Space Force olan bir projede yer almak ister misin?' diye sordu. Ben de 'Tabi ki neden olmasın. Kulağa çok heyecanlı geliyor' dedim. Hemen sonrasında Greg’i arayıp 'Adı Space Forece olan bir projede yer almak ister misin?' diye sordum ve Greg, 'Evet kulağa heyecanlı geliyor. Hadi yapalım!' dedi. Dizinin adı haricinde elimizde gerçekten hiçbir şey yoktu ama bir şekilde içimize sindi ve hemen çalışmalara başladık.

 

DAHA FAZLA HABER OKU