Emre Belözoğlu: Lig bitince faal futbol yaşantıma nokta koyacağım

Fenerbahçeli oyuncu Emre Belözoğlu, lig bitince faal futbol yaşantısına son vereceğini bildirerek, "En büyük sevdam olan Fenerbahçe’ye bu aşamadan sonra verilecek görev doğrultusunda hizmet etmek istiyorum" dedi

Emre Belözoğlu / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu, isminin medyada sık sık sarı-lacivertli kulübün teknik heyetiyle anılması ile ilgili Fanatik'e açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin teknik heyet veya herhangi bir bölümünde görev almaktan onur duyacağını belirten Belözoğlu, şöyle konuştu:

Gerçekçi olmak lazım. Henüz sezon bitmedi. Ben de bu takımın bir futbolcusuyum ve henüz görevimi tamamlamadım. Lig sonunda faal futbol yaşantıma noktayı koyacağım. En büyük sevdam olan Fenerbahçe’ye bu aşamadan sonra verilecek görev doğrultusunda hizmet etmek istiyorum.

"En büyük hedefimiz Türkiye Kupası"

Süper Lig'de bu sezon istedikleri başarıyı yakalayamadıklarını ve gelişmelerin beklentilerinin dışında olduğunu aktaran deneyimli oyuncu, "Şampiyonluk şansımız matematiksel olarak sürse de çok azaldı. Bizim hedefimiz kalan tüm maçları kazanıp, ligi üst sıralarda bitirmek. En büyük hedefimiz ise Türkiye Kupası. Kulpundan tutmak üzere olduğumuz kupayı kazanıp, sezonu iyi bitirmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pazartesi günü idmanlara başlayacaklarını kaydeden Emre, “Salgında eğri aşağıya doğru inmeye başladı. Bu önemli gelişme. Beşiktaş ve bazı takımlar gruplar halinde saha çalışmalarına başladı. Biz de pazartesi gününden itibaren kontrollü bir şekilde saha çalışmalarına başlayacağız” yorumunu yaptı.

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 19 maçta görev alan Emre Belözoğlu, takımına 1 gol ve 4 asistlik katkı verdi.

 

Independent Türkçe, Fanatik

DAHA FAZLA HABER OKU