Dilipak: 5G fitnesine karşı daha çok oksijen gerek, o da kenevirde var

Akit yazarı: Bu fitnenin önüne geçmek istiyorsanız 5G’den vazgeçin

Fotoğraf: AA

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) “LGBT, Kadına Karşı Her Türlü Ayrımcılığın Yok Edilmesi Sözleşmesi (CEDAW), İstanbul Sözleşmesi’ni üreten aklın ürettiğini” öne süren bir yazı kaleme aldı. Akit yazarı, yazısının bir bölümünde 5G teknolojisinin koronavirüsün "üretilmesi" konusunda etkili olduğunu savundu ve "5G fitnesine karşı canlı hayatı korumak için daha çok oksijen gerek ayrıca. O da kenevirde var" dedi.

Dilipak, bugünkü köşe yazısında “Korona’ya çare üretmekten söz edenlerin çoğu bu fitnenin senaristi” ifadesini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

“Bu fitnenin önüne geçmek istiyorsanız” diyen Dilipak, önerilerini şöyle sıraladı:

1- 5G’den vazgeçin. Bakın bu sadece bir haberleşme networku değil. İnsan, hayvan ve tabiat üzerinde birçok hastalığa sebeb olacak bir teknoloji. Kaldı ki, humanoid projesinin ayrılmaz bir parçası da.

2- Tesla’nın uydu projesi Starlink’i durdurun. Uzay “babanızın çiftliği” değil. İhtiyar kıtanın yarısını Rusya’ya verdiniz, dünya gelirinin yarısını siz aldınız, dünya nüfusunun yaklaşık yarısını iki ülkeye, Çin ve Hindistan’a hapsettiniz. Dünyanın 3’te biri büyüklükteki Amerikan kıtasını da beyaz adam işgal etmişti değil mi? Kızılderilileri öldüren, kara derilileri köleleştiren, sarı ırkı sömürgeleştiren de, bize insan hakları ve demokrasi dersi veren sizlerdiniz değil mi! İnsanlığa 2 dünya savaşı, bir de soğuk savaş armağan ettiniz, yetmedi değil mi, şimdi yeni bir dünya savaşı için “Tanrı’yı kıyamete zorluyorsunuz” “Tarihin sonu”nu getirmek için. 8 milyar insan fazlaymış, onu 500 milyona çekecekler. Dünyada insandan çok robot olacak “insanlığın hizmetinde!? “Yeryüzünde bir cennet” inşa edecekler ya, bunlar insanlığın emrine münhasır “yapay zekalı robotlar” olacak. İnsanoğluna bundan sonrası için fazla bir iş kalmıyor. Gereksiz insanlardan da bir şekilde kurtulmak gerek!? Savaş, terör, kısırlaştırma, evliliğin önlenmesi, gıda, kozmetik, ilaç, biyolojik silah, kimyasal silah, nükleer sızıntı ile bu işi bitirmeleri gerekiyor. Şeytanın cenneti (!?) de meleklere yer yok!

3- Ve robotlar. Yani Humanoid’ler. Onlarla birlikte yaşayacak chip’li insanlar; Siborg’lar, sanal âlemde çalışacak olan Avatar’lar ve icabında geni ile oynanmış canlılar; Genomic’ler.

Dilipak, yazısının devamında şunları yazdı:

Bakın Humanoid’lerin dünyanın her noktasında görev yapabilmesi için veri tabanına ulaşım sorunu olmaması gerekti. İnsansız araçlar da aslında bu robotik sistemin bir parçası. Onun için Tesla’nın Starlink’i devreye sokuldu. Birçok ülkede günde 24 saat çalışarak, yarın insanın yerini alacak Humanoid üretiyorlar. Suudi Arabistan’ın Ürdün ve Mısır sınır bölgesinde yeraltında “Yüzyılın projesi” için “Siber NATO”ya “siber ordu” hazırlanıyor. Bu robotlar ortamdan enerji soğutarak hareketlerini sürdürecekler. Aslında, her yere kenevir ekmeleri de boşuna değil. Yeni sistemde dünya çok yüksek bir radyasyon şokuna maruz kalacağı için, radyasyon emilimini sağlaması için ve robotik sistemlerin izolesi için, radyasyon etkisinden korunmak için insanların giyim ve mekânların tefrişinde ve kullanılacak malzemelerde daha çok kenevire ihtiyaç olacak. 5G fitnesine karşı canlı hayatı korumak için daha çok oksijen gerek ayrıca. O da kenevirde var.

 

Akit, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU