Big Bang Theory'nin Sheldon'ı yeni Netflix dizisindeki makyajıyla hayranlarını şaşırtacak

Big Bang Theory'nin yıldızı yeni dizisindeki rolünü "hayatımın en güçlü deneyimlerinden biri" diye tanımladı

47 yaşındaki Amerikalı televizyon diziSİ ve sinema oyuncusu Jim Parsons, The Big Bang Theory dizisindeki Sheldon Cooper rolü ile geniş kitlelerce tanınıyor (AP) 

Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesine sahip Big Bang Theory dizisindeki Sheldon Cooper karakteriyle tanınan Jim Parsons mayıs ayında yayınlanacak yeni Netflix dizisi "Hollywood"'da rol alacak.

Parsons'ın hayranları aktörü alışık olduklarından epey farklı bir karaktere hayat verirken izleyecek.
 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jim Parsons dizide 1950'lerin en büyük Hollywood yıldızlarından bazılarını temsil eden bir yetenek avcısı Henry Wilson'ı canlandırıyor.

Parsons rol için fiziksel değişim geçirmesini sağlayan karakteri canlandırmaktan hoşnut olduğunu Cinema Express'e yaptığı şu açıklamayla ifade etti.

Makjaj odasından ne olduğunu anlamadan, bir şekilde değişim geçirmiş ve biraz daha özgürleşmiş olarak çıkıyordum. Nihayetinde hayatımın en güçlü deneyimlerinden biri oldu.

Parsons'ın geçirdiği değişim Hollywood dizisinin fragmanında da göze çarparken aktörün makyajının 2 buçuk saat sürdüğü açıklandı.

CBS dizisi Big Bang Theory 12 sezonun ardından geçen mayısta final yapmıştı.

Bir grup hevesli aktörün II. Dünya Savaşı sonrası Hollywood'unda yükselme çabalarını anlatan dizi 1 Mayıs'ta premiyerini yapacak.

"Hollywood" dizisinde Parsons'ın yanı sıra David Corenswet, Darren Criss, Jeremy Pope, Laura Harrier, Samara Weaving, Dylan McDermott, Holland Taylor, Patti LuPone, Jake Picking, ve Joe Mantello rol alacak.

 

Cinema Blend, Cinema Express

DAHA FAZLA HABER OKU