Spor camiası 23 Nisan'ı kutladı

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, TFF, TVF ve spor kulüpleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı

Fotoğraf: AA

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. yıl dönümünde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra birçok spor kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu mesajında, "Gazi Meclisimizin 100. kuruluş yıl dönümü ve istikbalimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edilen asırlık bayramımız kutlu olsun. İstiklal mücadelemizin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve bütün kahramanlarımıza minnetle..." ifadelerini kullandı. 

 

 

TFF'nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla paylaştığı mesajda, şunlar kaydedildi:
 

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli egemenliğimizin ve bağımsızlığımızın sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış gününü aydınlık geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza armağan ederek onlara verdiği değeri ortaya koymuştur.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 100. yıl dönümüne erişmenin coşku ve gururunu yaşarken çocuklarımızın ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Cumhuriyetimizin kuruluşunda emeği geçenleri sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz.

 

 

TVF'nin Twitter hesabında yer alan mesaj şöyle: 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılı kutlu olsun!

 

 

Beşiktaş Kulübü, Twitter hesabından şu mesajı yayınladı:

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

 

 

Fenerbahçe Kulübü, "Atam! Bizlere bıraktığın dünyanın en güzel ülkesinin geleceği, Aydınlık yüzümüz olan çocuklarımıza; çocuklarımız da bize emanet! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun" mesajı paylaştı.

 

 

Galatasaray Kulübü'nün paylaştığı mesajda, şu ifadelere yer verildi:

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 100. yılında sesimiz her zamankinden daha gür! Ulu Önder Atatürk’ün barış, sevgi ve umudun temsilcileri, aydınlık geleceğin güvencesi çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm ulusumuz ve dünyaya kutlu olsun.

 

 

Spor kulüplerinden paylaşılan mesajlar şöyle:

 

 

 

 

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU